https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BSPM3R403TFS14

Esse14 hanglamp met 3 asymetrische hangen, komt met Rose-One compleet met textielkabels en metalen afwerkingen

Nieuw product

Op voorraad

261,60 €

- +

Als je op zoek bent naar een moderne en lineaire lamp om je binnenruimtes stijlvol te verlichten, dan is de esse14 hanglamp met Rose-One de juiste keuze. Dankzij de drie asymmetrische vallende lampen, de lineaire lampen met s14d fitting en de sterke landschappelijke aanwezigheid is dit het perfecte product om in de woon- of eetkamer te plaatsen.

Waar deze lamp te gebruiken

Dankzij de functies en het essentiële geometrische ontwerp past de esse14 hanglamp naadloos in elk type kamer. Kies je favoriete lampenkap uit onze selectie en begin met inrichten! De drie asymmetrische vallen (110, 140 en 170 cm lang) helpen je om de kamer zowel in te richten als te verlichten.

Wat voor soort fitting gebruikt deze hanglamp?

De S14d fitting wordt vaak gebruikt voor lineaire lichtbronnen, die bekend staan om hun langwerpige en slanke vorm. Lampen met S14d fitting zijn ontworpen om direct in de daarvoor bestemde sleuven of steunen te passen, wat een elegante en praktische verlichtingsoplossing biedt. Een van de voordelen van deze lampen is de gelijkmatige lichtverdeling over brede oppervlakken, voor zowel decoratieve als functionele verlichting.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De esse14 hanglamp met 3 asymmetrische vallen met Rose-One is samengesteld uit:
- Textielkabel 2x0,75 mm2 110, 140 en 170 cm
- Esse14 thermoplastische fitting met PVC afdichtingen
- 400 mm rozet

Fitting S14d 1x Max 20W LED
Nominale spanning 220-240V
Klasse II

Gemaakt in Italië
CE Keurmerk

Lichtbron [BB-S01]: LED, lineair, helder, 6W, 520 Lm, 2700K, S14d, Klasse F, Diameter 30mm, lengte 300mm, dimbaar

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu