Maak een slimme keuze met slimme verlichting!

Onze missie bij Creative-Cables is om het leven makkelijker te maken, lamp voor lamp. Maak kennis met jouw "smart home" en onze Wi-Fi lichtbronnen, plafondkappen en lampen, die perfect passen in elke ruimte en makkelijk te installeren zijn.


Waarom smart home?

Ultiem comfort in elke ruimte en bij elke gelegenheid

Gezellig op de bank en geen zin om op te staan? Dim de verlichting zo vaak als je wilt met een simpel handgebaar.

Extra veiligheid als je weg bent

Slimme verlichting is een eenvoudige en effectieve manier om potentiële inbrekers weg te jagen: laat iedereen denken dat je thuis bent door de lichten op elk gewenst moment aan te doen of door dit van tevoren te plannen.

Bespaar stroom (en geld)

We kennen het allemaal: in alle haast het huis verlaten en vergeten wat lichten uit te doen. Dat kun je nu via de app op je telefoon controleren en elk licht op afstand uitschakelen.

Waar begin je?

Alles wat je nodig hebt voor een slim verlichtingssysteem is een draadloos netwerk. Verbind elk apparaat moeiteloos rechtstreeks of via specifieke apps of protocollen. Onze producten (zoals lichtbronnen en plafondkappen) kunnen worden beheerd op de Smart Life app (App Store / Play Store). Download de app, volg de instructies en stap de poort van Smart-World binnen.

Stel je voor: je ligt op de bank onder een warme deken een film te kijken en dimt de lamp vanaf je telefoon, of je draagt een mok dampende hete thee van de keuken naar de woonkamer en voorkomt dat je struikelt door het licht aan te doen met je stem. Maak je leven gemakkelijker met onze wifi-lampen en lichtbronnen, bedien ze op afstand via de app op je telefoon of dankzij slimme apparaten zoals Alexa of Google home. Je hebt geen schakelaar meer nodig, alleen je stem en een internetverbinding. Er staan je eindeloze mogelijkheden te wachten, zelfs bij zoiets simpels als lichtintensiteit en lichtkleur.


Wat kun je doen met slimme verlichting?

Schakel de stroom in en uit zo vaak je wilt, en controleer de status van je licht op afstand met je smartphone en stembediening.

Plan je verlichtingsschema op basis van jouw behoeften.

Verhoog of verlaag de lichtintensiteit, of pas de warme tinten aan die uit de lamp komen.

100% Smart Wi-Fi lichtbronnen

Felle, witte verlichting of zacht, warm en sfeervol licht? Je hoeft niet te kiezen! Met de Wi-Fi-lampen kun je in een seconde van gedachten veranderen, afhankelijk van de gelegenheid en je stemming. Nog beter is dat deze slimme lichtbronnen compatibel zijn met alle soorten lampen, dus of je er nu één of twintig uitzoekt, je hoeft op geen enkele manier in te grijpen in het verlichtingssysteem van jouw huis.

FILA LAMP WIFI

Slimme plafondkappen, voor jouw lamp op maat Denk je erover een kroonluchter met meerdere lampen te installeren, maar lijkt het zonde om 6, 8 of 10 slimme lichtbronnen te kopen? Erger nog, heb je de perfecte lichtbron gevonden, in de vorm en kleur van je dromen, maar is deze niet verkrijgbaar in de Smart-versie? Maak je geen zorgen, onze slimme plafondkappen helpen je! Stel elke lamp in die je wilt en voeg naar hartelust lichtbronnen toe. Bekijk de brede selectie van plafondkappen op onze website.

Rosone Smart - 4 fori

Led Smart Wi-Fi G125

FILA PLAFONDKAP SMART

Slimme buitenruimte En last but not least, kan onze Smart verlichting worden gebruikt voor buitenruimtes zoals terrassen, veranda's, tuinen. Hoe? Met EIVA natuurlijk! Het eerste buitenverlichtingssysteem met beschermingsgraad IP65 is nu Smart geworden. EIVA was al bijzonder praktisch dankzij zijn robuustheid en weerbestendigheid, en kan nu via de app of via spraakbesturing worden in- en uitgeschakeld als je druk bent met lezen, rennen met de hond of zonnebaden in het gras.

Plug-In Eiva - Smart Wi-Fi

Led Smart Wi-Fi G125


Menu