https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BIP44-E27-2-BO

Wand- of plafondlamp met lampenkap met bloemmotief 'Blossom Haven' - Waterdicht IP44

Nieuw product

Op voorraad

31,60 €

- +

Als je houdt van bloemen in al hun vormen. Als je stijl elegant, romantisch, bohemien, maar vooral onconventioneel is. Als je op zoek bent naar unieke en verfijnde woonaccessoires voor je huis. Dan kun je niet anders dan je onderdompelen in de charme van betoverende tuinen met onze lamp met een lampenkap uit de 'Blossom Haven' collectie. Dit elegante product, gemaakt van duurzaam Dibond®, valt op door de bloemenpatronen die door elkaar lopen in een dans van kleuren. Ontworpen om de ziel van de natuur te vangen, weerspiegelt elke lampenkap een delicate esthetiek.

Perfect voor binnenshuis (inclusief badkamers) of als helder accent in overdekte buitenruimtes dankzij de IP44-beschermingsgraad, past deze lamp van Italië harmonieus in elke omgeving. De lamphouder is eenvoudig aan de muur te bevestigen, waardoor dit product een voorbeeld is van modern minimalisme. De bijpassende lamp, met zijn metalen halve bol, benadrukt de details van de kap en creëert een zacht en suggestief licht dat de ontwerpen verbetert en tegelijkertijd uitnodigt tot rust en ontspanning.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Hoogte: 13 cm
Diameter Lampenkap: 24 cm

Verlichting:
Fitting: E27
Vermogen: 7W
Lichtsterkte: Half koperen bol 806 Lumen (gelijk aan een oude 60W gloeilamp); half gouden bol 660 Lumen (gelijk aan een oude 40W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: Warm Licht (2700K)
Levensduur lampbol: 15,000 uur

Vervangende lampen: Halve koperen bol, Halve gouden bol
Vervangende lampenkap: Ellepì minischijfje met bloemmotieven
Vervangende lamphouder: IP44 E27 fitting

Made in Italy

Gebruik voor het reinigen van Dibond® lampenkappen een zachte doek en vermijd agressieve of schurende reinigingsmiddelen.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu