https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BFIN272EU-4KPASL

Verplaatsbare Snake lamp met metalen fitting en stekker, met 4 Rolé kabelbinders

Nieuw product

Op voorraad

70,60 €

- +

De Snake lamp: een eenvoudige en aanpasbare manier om licht te brengen waar je het nodig hebt. Met de 4 Rolé houten kabelbinders in de kit is de fitting slechts een startpunt voor unieke textielkabelinstallaties. Deze lamp en de metalen lamphouder zijn ontworpen om kleur en vitaliteit aan je muren te geven en een leuke lichtbron te creëren die je gemakkelijk kunt verplaatsen.

Wat is er nog meer inbegrepen bij de aankoop van de lamp?

Bij aankoop van de Snake verplaatsbare lamp ontvang je een voorgemonteerde bedradingsset compleet met een houten fitting en vier Rolé houten kabelbinders. Deze veelzijdige accessoires bieden het creatieve potentieel voor het maken van unieke verlichtingsinstallaties op muren. Rolé onderscheidt zich als de perfecte muurbevestiging voor onconventionele verlichtingsoplossingen en is eenvoudig te installeren met speciale wandmontageaccessoires. Bovendien kan hij worden gebruikt als een inventieve kleerhanger voor extra functionaliteit.

Welke lampen zijn compatibel met deze lamp?

De Snake lamp met Rolé en stekker kan worden gekocht met een G125 lampbol, die dankzij de bolvorm perfect past in elke kamer. Je kunt ook ons assortiment van design LED lampen met E27 fitting bekijken om degene te vinden die het beste bij jouw ruimtes past.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De Snake lamp bestaat uit:

5 m 2x0,75 textielkabel in geselecteerde afwerking
E27 metalen lamphouder set max 57W voor zichtbare lampbol in geselecteerde afwerking
CE Keurmerk

Lichtbron [BB-P04]: LED, porseleineffect, G125, 7W, 640 Lm, 2700K, E27, Klasse F, Diameter 125mm, Hoogte 178mm, dimbaar

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu