https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BIP44-E27-2-PAM13

Plafondlamp met Swing metalen lampenkap - IP44 Waterdicht

Nieuw product

Op voorraad

42,00 €

- +

Een minimalistische plafondlamp met metalen lampenkap en een "retrotouch" voor wie op zoek is naar iets subtiels en toch bijzonders. De lamp wordt geleverd met een witte of zwarte lamphouder en is verfraaid met een vintage ogende lampenkap, waardoor hij ideaal is voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik. De IP44-beschermingsgraad zorgt voor een warme, uitnodigende verlichting, zelfs buiten: richt vandaag nog uw terras of terras in, de zomer staat voor de deur!

Plafondlamp met metalen lampenkap: waarom deze kiezen?

Als je op zoek bent naar een plafondlamp met een eenvoudig maar elegant design, dan is deze lamp met "Swing lampenkap" de perfecte oplossing voor jou! De vintage stijl past perfect bij elk soort interieur, van extravagant en eigentijds tot eenvoudig en tijdloos. Het minimalistische design is ook terug te zien in de lineaire vorm van de lamphouder, die zonder plafondkap direct aan het plafond kan worden gemonteerd. Verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en wit, dit product past zich perfect aan elke ruimte of kamer aan en zorgt voor een levendige authenticiteit, waar het ook gaat.

Warm en diffuus licht: "het Swing-effect"

De Swing lampenkap creëert een warm en diffuus licht dankzij zijn vorm en zwarte of witte binnenkant. De metalen lampenkap is een goed voorbeeld van hoe details echt het verschil kunnen maken als het erom gaat een lamp te onderscheiden van de andere en er een kostbaar en onvervangbaar meubelstuk van te maken.

IP44: voor betrouwbare weerbestendigheid

Deze lamp heeft samen met de metalen lampenkap een beschermingsgraad IP44. Maar wat betekent dat precies? IP (Ingress Protection) geeft aan hoe bestendig een product is tegen externe factoren zoals stof en water. IP44 betekent dat het product bestand is tegen vocht en plotselinge temperatuurschommelingen en dat het buiten kan worden geïnstalleerd op beschutte plaatsen, zoals onder een afdak.
Kortom, de plafondlamp met metalen lampenkap Swing is een product met talloze winnende kwaliteiten: kies dus je favoriete kleurvariant en laat het Swing-effect het overnemen!

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De plafondlamp met metalen lampenkap Swing is gemaakt van:

Thermoplastische lamphouder en ferrule met PVC afdichtingen. Voor lampenkap. In geselecteerde afwerking.

  • E27-fitting
  • Spanning 220-240V
  • II Klasse
  • IP44 beschermingsgraad
  • Afmetingen Ø 50 mm, hoogte 60 mm
  • Kabelklemmen voor stijve en flexibele kabels van 0,75-1,5 mm2

Made in Italy

CE-gecertificeerd

E27 Swing metalen lampenkap in geselecteerde afwerking, Ø 30 cm

LED lamp[BB-C04]: LED, ST64, goud, 4W, 250Lm, 1800K, E27, Ø 64mm, lengte 140mm, dimbaar.

Schroeven en pluggen voor wandmontage niet meegeleverd.

 
productinformatie downloaden
MoodMinimal, Modern
VeiligheidsindexIP44
MateriaalThermoplastisch
BasisE27
LichtbronJa
Dimbaarja
LampenkapMet lampenkap
Type lampMat
SmartGeen
Lichtbereik360°
Kleurtemperatuur2700°K
Lichtopbrengst660 Lm
Aantal lichtpunten1
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu