https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BFIN272-SST

Metalen muurlamp met stekker

Nieuw product

Op voorraad

58,00 €

- +

Als je op zoek bent naar een aanpasbare wandlamp met een modern design, dan is deze metalen lamp misschien wel iets voor jou! Een perfecte combinatie tussen Snake, de plug-in lamp ontworpen door Creative-Cables, en Pinocchio, onze houten steun. Een charmante en unieke toevoeging aan elke ruimte.

Wat maakt deze lamp zo speciaal?

Dit product onderscheidt zich van andere door twee opvallende kenmerken.

 • Met de hulp van onze kenmerkende stoffen kabel, stekker en schakelaar, zal deze lamp moeiteloos elke hoek van je huis verlichten het vermijden van uitdagende installaties.. Je hebt alleen een stopcontact nodig en je bent klaar.
 • De Pinocchio arm is ontworpen om eerder bedrade lampen door te laten zonder gaten in de muur te hoeven maken: in plaats van de kabel door gaten te leiden, rolt deze zich op rond de gekartelde houten steunen die aan elk uiteinde zijn aangebracht, voor een eenvoudige en foolproof installatie. Bovendien is de Pinocchio arm verstelbaar en kan hij op drie verschillende hoogtes worden bevestigd om elke gewenste look te bereiken.

Met deze oplossing kun je leuke en functionele lichtbronnen maken zonder beperkt te worden door het bestaande elektrische systeem. Je hebt geen elektrische vaardigheden nodig om de lamp te installeren, steek simpelweg de stekker in het dichtstbijzijnde stopcontact en bevestig hem aan een muur.

In welke kleuren is deze lamp verkrijgbaar?

TDeze metalen wandlamp is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan afwerkingen om te voldoen aan alle smaken en inrichtingsbehoeften: van speels en kleurrijk tot minimaal en elegant. Het kiezen van de juiste afwerking kan een kamer echt samenbrengen, of het nu gaat om zachte verlichting voor een gezellige, uitnodigende omgeving of sterke verlichting voor een lichte, heldere studeerkamer.Je kunt het ook combineren met een kroonlamp voor een netjes en opvallend resultaat.

Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdige wandlamp met een verfijnd en modern ontwerp, dan is de metalen Snake de perfecte keuze voor jou. Met zijn op Pinocchio geïnspireerde draagstructuur kun je met deze lamp functionele lichtbronnen creëren zonder beperkt te worden door het bestaande elektrische systeem. Dankzij de probleemloze installatie is dit de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een wandlamp met een uniek en eigentijds ontwerp.

Meer details

 • Meer info
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

SnakeBis bedrading met metalen fitting en elektrische kabel:

 • 2,5 m aan textielkabel 2x0,75 in geselecteerde afwerking (100 cm van stekker tot schakelaar + 150 cm van schakelaar tot fitting)
 • E27 fitting in glad thermoplastisch materiaal met metalen cup in geselecteerde afwerking, max 57W, diameter 42 mm hoogte 62 mm (voor zwarte, witte en geborsteld titanium fitting kit afwerking) ⌀ 43 mm, h 67 mm (voor baby blauwe fitting kit)
 • Dubbelpolige schakelaar in geselecteerde afwerking
 • Dubbelpolige Europese stekker 10A in geselecteerde afwerking

Pinocchio: beukenhouten wandsteun

 • Afmetingen steun: lengte: 24,5 cm, breedte: 3,5 cm, hoogte: 3,9 cm
 • Arm afmetingen: lengte: 24,5 cm, breedte: 1,4 cm, hoogte: 1,2 cm

Opgelet:

 • maximale verlenging voor ondersteuning: 27,2 cm
 • maximaal draagvermogen: 2,3 Kg

Gemaakt in Italië

Lampbol voor zwarte en baby blauwe fitting kit [BB-P04]: LED, Bol G125, E27, Porselein effect, 220/240V, 7W, 640 LM, 2700K, Klasse F, breedte 125 mm, hoogte 178 mm, dimbaar
Lampbol voor opaak witte fitting kit [BB-C07]: LED, Bol G125, E27, Goud, 220/240V, 4W, 250 LM, 1800K, breedte 125 mm, hoogte 178 mm, dimbaar
Lampbol voor geborsteld titanium fitting kit [DL700179]: LED, Bol G125 E27 Smoky, 220/240V, 5W, 120 LM, 1800K, breedte 125 mm, hoogte 175 mm, dimbaar

CE Keurmerk

Handleiding downloaden

Menu