https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BIP44-E27-2-AN

Wand- of plafondlamp met lampenkap met jungledieren 'Wildlife Whispers' - Waterdicht IP44

Nieuw product

Op voorraad

31,60 €

- +

Laat je meevoeren naar het hart van de jungle met onze wandlamp. Elke lampenkap, met een print van wilde dieren ondergedompeld in vegetatie, roept exotische avonturen in verre landen op. Deze lampenkappen zijn gemaakt van Dibond® en geven de wilde essentie van het bos weer met een kleurenpalet dat de diversiteit en intensiteit van de wilde natuur weerspiegelt.

Ideaal voor interieurs, inclusief badkamers, of om overdekte buitenruimtes met karakter te verlichten. Deze lamp van made-in-Italy is ontworpen om harmonieus te integreren in elk type omgeving. De lamphouder is eenvoudig te installeren en voegt een vleugje ingetogen en hedendaagse elegantie toe. Het licht, dat wordt weerkaatst door de levendige details van de lampenkappen, verspreidt zich zachtjes in de ruimte dankzij de lamp met een metalen halve bol, doet denken aan verre landen en creëert een ideale sfeer voor je momenten van ontspanning.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Hoogte: 13 cm
Diameter Lampenkap: 24 cm

Verlichting:
Fitting: E27
Vermogen: 7W
Lichtsterkte: Half koperen bol 806 Lumen (gelijk aan een oude 60W gloeilamp); half gouden bol 660 Lumen (gelijk aan een oude 40W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: Warm Licht (2700K)
Levensduur lampbol: 15,000 uur

Vervangende lampen: Halve koperen bol, Halve gouden bol
Vervangende lampenkap: Ellepì minischijfje met bloemmotieven
Vervangende fitting: IP44 E27 lamphouder

Made in Italy

Gebruik voor het reinigen van Dibond® lampenkappen een zachte doek en vermijd agressieve of schurende reinigingsmiddelen.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu