https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables K3PL27L2FLEU-L

Spostaluce wandlamp met stekker en 3 Ghost lichtbronnen

Nieuw product

Op voorraad

284,40 €

- +

Ontdek de intrigerende hedendaagse esthetiek van Spostaluce, die de perfecte fusie vormt tussen innovatieve vormen en suggestieve verlichting, die de aandacht trekt en in elke omgeving een sfeer van charme creëert. Ontworpen als wandlamp, biedt deze creatie veel meer dan een eenvoudige lichtbron; met zijn drie Ghost lampen, die naar wens aan de muur bevestigd kunnen worden, straalt hij een zachte en omhullende gloed uit die niet alleen ruimtes verlicht maar ook hun esthetiek verbetert.

Bovendien zorgt de aanwezigheid van een kabel en een stekker voor een totale flexibiliteit in de plaatsing, waardoor het mogelijk is om Spostaluce aan te passen aan de specifieke verlichtings- en decoratieve behoeften van elke ruimte.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Lengte van de kabel: 300 cm

Verlichting voor elke lamp:
Fitting: E27
Vermogen: 6W
Lichtsterkte: lampen G02 en G03 / 500 Lumen (gelijk aan een oude 50W gloeilamp); lampen G12 en G13 / 380 Lumen (gelijk aan een oude 30W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: lampen G02 en G03 / Warm licht (2200K); lampen G12 en G13 / Warm licht (1900K)
Levensduur lamp: 20.000 uur

Vervangende lamp: BB-G02, BB-G03, BB-G12, BB-G13

2,5 A EU tweepins stekker

Stof de lampen regelmatig af, reinig ze met een zachte doek en vermijd het gebruik van chemicaliën die het oppervlak kunnen aantasten.

De lamp en fitting zijn gepatenteerde producten.

Let op: om meer maatwerk en een optimale aanpassing aan elke ruimte mogelijk te maken, wordt de lamp ongemonteerd geleverd. Om maximale veiligheid en functionaliteit van het product te garanderen, moeten montage en installatie worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu