https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables K3PL27L2FL83-L

Spostaluce wandlamp met 3 Ghost lichtbronnen

Nieuw product

Op voorraad

347,40 €

- +

Elegante geometrieën en lichtpatronen. Deze Spostaluce, uitgerust met een met stof beklede kabel, maakt het mogelijk om vanuit één enkel lichtpunt een installatie te creëren die wordt gekenmerkt door drie Ghost lampen met een zeker theatraal effect. Ontworpen als wand- of plafondlamp biedt deze creatie veel meer dan een eenvoudige lichtbron; de lampen stralen warme en omhullende lichtstralen uit die niet alleen ruimtes verlichten maar ook hun esthetiek verbeteren.

Dankzij haar veelzijdigheid is deze lamp perfect om allerlei soorten kamers een uniek tintje te geven, of het nu in een huiselijke of commerciële omgeving is, aan de muur of aan het plafond. De kracht ligt in de Ghost line lampen die het product compleet en suggestief maken.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Lengte van de kabel: 300 cm
Diameter van de kap: 8.3 cm

Verlichting van elke lamp:
Fitting: E27
Vermogen: 6W
Lichtsterkte: lampen G03 / 500 Lumen (gelijk aan een oude 50W gloeilamp); lampen G13 / 380 Lumen (gelijk aan een oude 30W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: lampen G03 / Warm licht (2200K); lampen G13 / Warm licht (1900K)
Levensduur lamp: 20.000 uur

Vervangende lamp: BB-G03, BB-G13

Stof de lampen regelmatig af, reinig ze met een zachte doek en vermijd het gebruik van chemicaliën die het oppervlak kunnen aantasten.

De lamp en fitting zijn gepatenteerde producten.

Let op: om meer maatwerk en een optimale aanpassing aan elke ruimte mogelijk te maken, wordt de lamp ongemonteerd geleverd. Om maximale veiligheid en functionaliteit van het product te garanderen, moeten montage en installatie worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu