https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BIP44-E27-2-MA

Wand- of plafondlamp met majolica lampenkap - IP44 Waterdicht

Nieuw product

Op voorraad

35,40 €

- +

Deze lamp haalt het mediterrane naar je toe door de prachtige kleurcontrasten op de majolica Dibond® lampenkap. De lamp wordt geleverd met een zwarte of witte lamphouder die direct aan elke muur of plafond kan worden gemonteerd en dankzij de IP44-beschermingsgraad ook in beschutte buitenruimtes kan worden gebruikt.

Lampcomponenten

Deze wand- of plafondlamp met majolica lampenkap is het bewijs dat verlichting zowel functioneel als decoratief kan zijn: ze combineert de verfijnde esthetiek van de lampenkap met het eenvoudige en rechtlijnige ontwerp van de lamphouder. Een veelzijdige en minimalistische oplossing die zich aan veel verschillende omgevingen aanpast dankzij de lamphouder die direct aan de muur kan worden gemonteerd zonder rozet. Volgens ons is de perfecte lamp voor deze compositie de A60 met de zilveren halve bol op de koepel: een perfecte optie om de patronen op de lampenkap te accentueren, voor een uitnodigende maar opvallende verlichting.

Beschikbare kleuren

Deze lamp is verkrijgbaar met de lampenkap met rood en groen patroon of in de blauwe bloemenversie. Kies de optie die het beste bij uw behoeften en smaak past.

Wat voor soort licht straalt het uit?

De wand- of plafondlamp met majolica lampenkap wordt gecombineerd met de zilveren halve bollamp, die een warm en diffuus licht uitstraalt voor een rustgevende sfeer. Dankzij de prachtige lampenkap verspreidt het licht zich gelijkmatig.

Wat betekent IP44 beschermingsgraad?

De IP-beschermingsgraad zorgt ervoor dat de lamp beschermd is tegen stof en water, waardoor het de ideale oplossing is in bijvoorbeeld keukens of badkamers. Dankzij een speciaal membraan is het product ook geschikt voor gebruik buitenshuis, waar het onvermijdelijk wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Installeer de lamp daarom op een beschutte plek zoals onder een afdak of afdak.
Kortom, als je op zoek bent naar een wand- of plafondlamp die elegantie en functionaliteit combineert, dan is de wand- of plafondlamp met majolica lampenkap de perfecte keuze voor jou. Kies het patroon dat het beste bij uw smaak en behoeften past en geniet van een mooie, diffuse verlichting waar u maar wilt dankzij de IP44-beschermingsgraad.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De wand- of plafondlamp met majolica lampenkap is gemaakt van:

Thermoplastische lamphouder en ferrule met PVC afdichtingen. Voor lampenkap. In geselecteerde afwerking.

  • E27-fitting
  • Spanning 220-240V
  • II Klasse
  • IP44 beschermingsgraad
  • Afmetingen Ø 50 mm, hoogte 60 mm
  • Kabelklemmen voor stijve en flexibele kabels van 0,75-1,5 mm2

Made in Italy

CE-gecertificeerd

E27 Dibond® Majolica lampenkap in geselecteerde afwerking, Ø 24 cm

LED lamp [DL700200]: LED, A60, zilveren halve bol, 7W, 660Lm, 2700K, E27, Ø 60mm, lengte 106mm, dimbaar.

Schroeven en pluggen voor wandmontage niet meegeleverd.

 
productinformatie downloaden
MoodMinimal, Modern
VeiligheidsindexIP44
MateriaalThermoplastisch
BasisE27
LichtbronJa
Dimbaarja
LampenkapMet lampenkap
Type lampIndirect
SmartGeen
Lichtbereik180°
Kleurtemperatuur2500°K
Lichtopbrengst110 Lm
Aantal lichtpunten1
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu