https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BAPM4PAL02

Fermaluce lamp met kegelvormige houten lampenkap en gebogen verlengstuk

Nieuw product

Op voorraad

67,50 €

- +

Een lamp met een opvallend ontwerp, waarbij metalen elementen samensmelten met die van de houten lampenkap. Hun simpliciteit is in staat om elke omgeving te verbeteren en geeft het een stijl die zowel ontspannen als eigentijds is. De samensmelting van de warmte van het materiaal van de lampenkap en de moderniteit van de metalen afwerking creëert een designobject dat tegelijkertijd een functioneel kunstwerk is.

Elke lampenkap is gemaakt door de vakkundige handen van een ambachtsman en is gesneden uit één stuk elzenhout, waardoor elke een Made in Italy-creatie is met unieke nerven.

Dankzij de lange gloeidraad en het warme licht verlicht de LED lamp nauwkeurig de ruimte eronder, of het nu een tafel, een ingang of een bar is. Een combinatie van duurzaamheid en energiebesparing. Pas je lamp aan door te kiezen uit de beschikbare varianten of maak hem uniek met onze configurator. En vergeet niet dat de lampenkap onbehandeld is, dus je kunt ook besluiten om hem te verven in de kleur die jij het mooist vindt.

Nog een laatste ding: er wordt niets verspild, want de resten van het draaiwerk worden omgezet in pellets voor verwarming, in lijn met een volledige duurzaamheidsethiek.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Afmetingen lamp: 23.4x28.3 cm
Breedte lampenkap: diameter 30 cm
Hoogte lampenkap (exclusief aansluiting): 14.3 cm

Verlichting:
Fitting: E27
Vermogen: 7W
Lichtsterkte: 806 Lumens (gelijk aan een ouderwetse 60W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: Warm licht (2700K)
Levensduur lampbol: 15,000 uur

Vervangende lamp: BB-T02
Vervangende lampenkap: conische elzen lampenkap

Om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden, raden we aan om de lampenkap met een doek schoon te maken en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu