https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKBL110

Kit E27 fitting van hout met verborgen kabelklem

Nieuw product

Op voorraad

9,50 €

- +

De kit houten E27 fitting met verborgen kabelklem wordt gebruikt om een wand-, plafond- of tafellamp te monteren met een ronde of gedraaide strijkijzersnoer.
Deze oplossing bestaat uit een E27 fitting met zichtbare lichtbron die echter volledig verborgen wordt door de houten bekeromhulling en een verborgen intrekbare kabelklem.

De fitting is gemaakt van in Italië bewerkt hout: heel helder met een natuurlijke afwerking, die naar wens geverfd kan worden, uiterst elegant als het donker is, in de afwerking met het wengé-effect, dat is gekenmerkt door bijzonder decoratieve paarse aderen.

Extra ideeën:
- Combineer de houten fitting met een aansluitkap in dezelfde afwerking en vul je installatie aan met een contrasterend gekleurde kabel of met een natuurlijke afwerking voor een harmonieus effect.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Kit E27 fitting van hout met verborgen kabelklem:
Diameter: 50 mm
Hoogte: 95 mm
Bovenste gat: 7mm

Gladde thermoplastische E27 fitting, IMQ gecertificeerd.
Inclusief zwarte thermoplastische kabelklem.

 
productinformatie downloaden
Type productLamphouder voor zichtbare lichtbron
RuimteInterieur
SchakelaarGeen
MateriaalHout
BasisE27
LampenkapZonder lampenkap
SmartGeen
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu