https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BINTPEDMLEG

Inline enkelpolige voetschakelaar Creatieve schakelaar wengè

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad.

8,20 €

Voetschakelaars worden meestal gebruikt voor staande lampen, maar hun leuke en ongewone karakter maakt ze perfecte componenten, zelfs voor tafellampen

Om elke lamp die unieke en leuke flair te geven, bedachten we een ronde inline voetschakelaar met een behuizing met wengè houteffect. De warme kleur met donkere strepen is de ideale aanvulling voor donkere lamphouders, en hij ziet er ook geweldig uit met kabels in sterke, opvallende kleuren.
Hoe zit het met de knop? Kies uit de verschillende kleurschakeringen, gekoppeld of in contrast.

Let op: voordat u de enkelpolige inline schakelaar installeert of vervangt, moet u de spanning van het algemene bedieningspaneel halen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Nominale spanning: 250V
Weerstandsbelasting: 2A
Lampbelasting: 1A
Kabelklemmen: schroef
Vloerkabelklem: si
Gebruik: voor bedrading van verlichtingstoestellen van klasse II met H03VVH2-F, 2x0,75mm² platte kabels en H03VV-F, 2x0,75mm² ronde kabels en H03VVH2-F 3x0,75mm2.
Afmetingen: ø 65 mm - H 23 mm

 
productinformatie downloaden
Type productVoetschakelaar
HoofdkleurBruin
Handleiding downloaden

28 andere producten in dezelfde categorie:

Menu