https://www.creative-cables.nl/11_relco BCAST450

Unipolaire schuifschakelaar. Ontwerp van Achille Castiglioni

Nieuw product

Op voorraad

3,40 €

- +

Op welk object ben ik het meest trots? Het zou de schakelaar van 1968 moeten zijn - zei Achille Castiglioni, maker van het product in samenwerking met zijn broer Pier Giacomo - Ongelooflijk toch? We zijn nu in elk huis .
De legendarische 450, geproduceerd door de toenmalige VLM van Buccinasco, werd meer dan 50 jaar geleden geboren uit het potlood van een van de grootsprotagonisten van Italiaans design, winnaar van negen Gouden Kompassen.

Het 'klik' geluid van het bedienen is sindsdien in de collectieve verbeelding van iedereen terecht gekomen, aangezien dit kleine verbazingwekkende object meer dan 25 miljoen keer is geproduceerd.
In de 'klik' van dit object schuilt een onbewusherhaling van een gebaar dat een gevoel van herinnering en schoonheid geeft.

WAARSCHUWING: De enkelpolige schuifschakelaar is alleen compatibel met de gedraaide textielkabels in het Creative-Cables-assortiment (niet compatibel met ronde kabels).

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

IP40 - PTI250 - 1E4 - Schuif - Messing contacten - Schroefklemmen - Schroefsluiting - Voor H03VVH2-F kabel - 2 x 0,75 mm.²
L: 55 mm., P: 24 mm., H: 15 mm.

 
productinformatie downloaden
Type productSchuifschakelaar
HoofdkleurWit, Zwart, Transparant
Handleiding downloaden

28 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu