https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BINT399

Herbedraadbare cilindrische enkelpolige tuimelschakelaar met aardklem

Nieuw product

Op voorraad

6,00 €

- +

Cilindrische vorm en compacte afmetingen: deze herbedraadbare enkelpolige tuimelschakelaar is gemaakt van thermoplast en wordt geleverd met een aardklem. Een product dat een praktische optie biedt om de stroomtoevoer aan te passen en dat dankzij het opvallende uiterlijk en de beschikbare kleuren tijdloze veelzijdigheid biedt voor wie een speciaal tintje aan zijn tafellamp wilt geven. Het kan ook worden gebruikt om een bestaande schakelaar te vervangen.

Kan met alle 2x0,75 en 3x0,75 ronde en gedraaide kabels van Creative-Cables gebruikt worden.

De enkelpolige tuimelschakelaar biedt een extreem intuïtieve aan/uit-schakelaar. Dit soort schakelaar is ontworpen om de fase te onderbreken (één pool), in tegenstelling tot de tweepolige schakelaar die tegelijkertijd zowel de fase als de nul onderbreekt (twee polen). In het algemeen zijn enkelpolige schakelaars perfect voor elektrische apparaten met een laag vermogen, zoals tafellampen.

Een tuimelschakelaar bestaat simpelweg uit een knop die, wanneer ingedrukt aan een van de zijdes, dezelfde posititie behoudt. Het design is praktisch, wat het product gemakkelijk in te gebruiken maakt met één hand.

Deze cilindrische inline enkelpolige tuimelschakelaar biedt een andere esthetiek in vergelijking met traditionele rechthoekige schakelaars. Het opvallende ontwerp voegt een moderne, verfijnd tintje toe aan elke ruimte.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Nominaal voltage: 250V
Weerstandsbelasting: 2A
Inductieve belasting: 0,5A
Lampbelasting: 0,5A
Verbruik: max 75W - LED lampen
Aansluitingen: schroef
Afmetingen: ⌀ 25 mm lengte 72,5 mm

CE-Keurmerk

Gebruik - voor bedrading op verlichtingsapparatuur
Platte kabels H03VVH2-F 2x0,75mm2, ronde kabels H03VV-F 2x-3x0,75mm2 en gedraaide kabels FRRTX 2x-3x0,75mm2
Platte kabels H03V2V2H2-F 2x0,75mm2 of ronde kabels H03V2V2-F 2x-3x0,75mm2 T90°C

WAARSCHUWING: schakel voor gebruik de stroom uit via de hoofdschakelaar.

 
productinformatie downloaden
Type productTuimelschakelaar
HoofdkleurWit, Zwart
Handleiding downloaden

28 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu