https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BINTRFMPP

Inline enkelpolige schakelaar Creatieve schakelaar pied de poule

Nieuw product

Op voorraad

5,00 €

- +

Heb je genoeg van de gebruikelijke monochrome (en monotone) schakelaar? Met Creative Switch kun je deze elegante pied de poule behuizing van de inline schakelaar combineren met een knop met talloze verschillende kleurmogelijkheden.

Gecoördineerde koppeling of contrasterende kleurstellingen: creëer de perfecte combinatie voor je pied de poule inline enkelpolige schakelaar, en maak van je lamp een chique en verfijnd designerstuk. Maak uw creatie compleet door de brede selectie van meer dan 200 stofkabels op onze website te bekijken, en uw favoriet te kiezen.

Let op: voordat u de schakelaar installeert of vervangt, moet u de elektriciteit van het algemene bedieningspaneel veilig uitschakelen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Nominale spanning: 250V
Weerstandsbelasting: 2A
Inductieve belasting: 1A
Lampbelasting: 1A
Kabelklemmen: schroef
Gebruik: voor bedrading van verlichtingstoestellen van klasse II met H03VVH2-F, 2x0,75mm² kabels en H03VV-F, 2x0,75mm² kabels
Afmetingen: 60 x 25 mm - H 15 mm

 
productinformatie downloaden
Type productTuimelschakelaar
HoofdkleurWit, Zwart
Handleiding downloaden

29 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu