https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BINT400

Herbedraadbare cilindrische enkelpolige snoerbediende schakelaar met aardklem

Nieuw product

Op voorraad

7,20 €

- +

Cilindrische vorm, compacte afmetingen en opvallend ontwerp: deze herbedradbare, enkelpolige snoerbediende schakelaar is gemaakt van thermoplast en wordt geleverd met een aardklem. Een essentieel elektrisch onderdeel dat een praktische optie biedt om de stroomtoevoer te regelen op basis van verschillende doeleinden. Kan worden gebruikt om een nieuwe lamp te bedraden of om een bestaande schakelaar te vervangen..

Kan worden gebruikt met alle 2x0,75 en 3x0,75 ronde en gedraaide kabels van Creative-Cables.

De enkelpolige schakelaar biedt een extreem intuïtieve aan/uit knop. Dit soort schakelaar is ontworpen om de fase (één pool) te onderbreken, in tegenstelling tot de tweepolige schakelaar die tegelijkertijd zowel de fase als de nul (twee polen) onderbreekt. In het algemeen zijn enkelpolige schakelaars perfect voor elektrische apparaten met een laag vermogen., zoalstafellampen of muurlampen met stekker.

De poolkabelbediende schakelaar biedt een praktische en duidelijke gebruikerservaring dankzij de aan/uit knop, waarmee je de schakelaar gemakkelijk met één enkele beweging kunt activeren of deactiveren. Door het praktische ontwerp is het product ook gemakkelijk met één hand te gebruiken.

Elegant en modern uiterlijk: de cilindrische vorm voegt een ongewone charme toe aan de schakelaar, die zich aanpast aan talloze ruimtes en kamers. De perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een verfijnde, eigentijdse verlichtingscomponent.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Nominaal voltage: 250V
Weerstandsbelasting: 2A
Inductieve belasting: 0,5A
Lampbelasting: 0,5A
Verbruik: max 75W - LED lampen
Aansluitingen: schroef
Afmetingen: ⌀ 25 mm lengte 87,5 mm

CE Keurmerk

Gebruik - voor bedrading op verlichtingsapparatuur
Platte kabels H03VVH2-F 2x0,75mm2, ronde kabels H03VV-F 2x-3x0,75mm2 en gedraaide kabels FRRTX 2x-3x0,75mm2
Platte kabels H03V2V2H2-F 2x0,75mm2 of ronde kabels H03V2V2-F 2x-3x0,75mm2 T90°C

WAARSCHUWING: schakel voor gebruik de stroom uit via de hoofdschakelaar.

 
productinformatie downloaden
Type productSchuifschakelaar
HoofdkleurWit, Zwart
Handleiding downloaden

28 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu