https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BINTRFMSB

Inline enkelpolige schakelaar Creatieve schakelaar zacht blauw

Nieuw product

Op voorraad

5,00 €

- +

Heb je genoeg van de gebruikelijke monochrome (en monotone) schakelaar? Met Creative Switch kun je de zachtblauwe behuizing van de inline schakelaar koppelen aan ontelbare kleuropties.

Gecoördineerde koppelingen of contrasterende kleurenschema's: creëer de perfecte combinatie voor je zachtblauwe inline enkelpolige schakelaar, en maak van je lamp een helder en speels decoratiestuk. Maak uw creatie compleet door de brede selectie van meer dan 200 stofkabels op onze website te bekijken, en uw favoriet te kiezen.

Let op: voordat u de enkelpolige inline schakelaar installeert of vervangt, moet u de spanning van het algemene bedieningspaneel halen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Nominale spanning: 250V
Weerstandsbelasting: 2A
Inductieve belasting: 1A
Lampbelasting: 1A
Kabelklemmen: schroef
Gebruik: voor bedrading van verlichtingstoestellen van klasse II met H03VVH2-F, 2x0,75mm² kabels en H03VV-F, 2x0,75mm² kabels
Afmetingen: 60 x 25 mm - H 15 mm

 
productinformatie downloaden
Type productTuimelschakelaar
HoofdkleurBlauw
Handleiding downloaden

28 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu