https://www.creative-cables.nl/11_relco BCAST662

Dubbele enkelpolige voetschakelaar. Ontworpen door Achille Castiglioni.

Nieuw product

Op voorraad

10,00 €

- +

Het ontwerp zit in de details.
Misschien herinner je je deze voetschakelaar niet, hoewel je hem misschien hebt opgemerkt aan de basis van de door E. Gismondi ontworpen legendarische Ettore voor Artemide, Stylos en Aoy ontworpen door Castiglioni voor Flos, Brumbury door Luigi Massoni voor Guzzini.

Zelfs een paar insiders zijn zich er niet van bewust. Deze dubbele voetschakelaar is ontworpen door Achille Castiglioni: winnaar van negen Gouden Kompassen, Castiglioni had een passie voor de schakelaars die hij ontwierp; ze waren zijn voet tussen de deur van de huizen van veel mensen, een echt voorbeeld van industrieel ontwerp, schoonheid en functie gecombineerd met een verscheidenheid aan producten die tegen een duurzame prijs zijn vervaardigd.

WAARSCHUWING: De dubbele enkelpolige voetschakelaar met dubbele voetschakelaar connectie mag alleen worden gebruikt ter vervanging van hetzelfde model dat eerder op uw designlamp of -standaard was geïnstalleerd en is compatibel met alle ronde en gevlochten textielkabels in het Creative-Cables-assortiment.

Meer details

 
Meer info

Toetsenbord voor dubbele connectie - Schroefsluiting - Met doorlopende klem.
Voor kabels H03VVH2-F, H03VVV-F 2 en 3 x 0,75mm.2 en H05VVH2-F`` H05VV-F 2 en 3 x 0,75mm.2
Met twee doorlopende klemmen.
L: 92 mm., P: 64 mm., H: 15 mm.

 
productinformatie downloaden
Type productVoetschakelaar
HoofdkleurZwart
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu