https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables XZ2SILRC35

Ultra Zachte siliconen elektrische kabel met Vurig Rode katoenen bekleding - RC35 rond 2x0,75 mm

XZ2SILRC35

Nieuw product

Op voorraad

3,50 €

- +

Geniet van het aanpassen van uw elektrische kabels met onze prachtige stoffen selectie en pronk met uw vlekkeloze ophanglampen dankzij de siliconen mantel en Ultra Zachte kabels die helpen voorkomen dat onooglijke bulten ontstaan.

Wat onderscheidt siliconen kabels van traditionele kabels?

Als u op zoek bent naar extreme flexibiliteit en veelzijdigheid, dan zijn deze siliconen kabels de ideale oplossing en garanderen ze perfecte vallen zonder bulten of rimpels. Deze kabel met rode katoenen bekleding is een echte must-have voor wie op zoek is naar een opvallend stuk voor hun huis zonder concessies te doen aan enige andere functie. Een elektrische kabel met stoffen bekleding is nog nooit zo flexibel (of kleurrijk) geweest!

Wat zijn de voordelen van siliconen?

Deze optie is ideaal voor wie op zoek is naar extreme flexibiliteit. Dankzij de speciale mantel zijn deze Creative-Cables elektrische kabels met stoffen bekleding nu Ultra Zachte. Dus voor elke situatie waarin kabelflexibiliteit cruciaal is, zullen deze nieuwe siliconen kabels indruk maken.

Rode kabels: visuele impact en presentatie

Warm en levendig, rood valt altijd op! De Ultra Zachte elektrische kabel verkrijgbaar in deze kleur is de ideale keuze voor iemand die op zoek is naar opvallende stukken, zowel op de werkplek als in de privacy van hun eigen huis. Dankzij hun indrukwekkende flexibiliteit zijn deze kabels met rode katoenen bekleding perfect om volledig aanpasbare ophanglampen te creëren naar uw wensen.

Let op: de kabel wordt per meter verkocht, meerdere bestellingen worden in één geheel geleverd tot een maximum van 50 meter.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties voor Ultra Zachte kabel:

Elektrische kabel voor verlichting met RC35 Rode katoenen bekleding.H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR Kwaliteitskeurmerk.
Voldoet aan EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/UE REACH 1907/2006.
Diameter: 7 mm 2x0,75.
Product voldoet aan alle Italiaanse en Europese veiligheidsnormen.

 
productinformatie downloaden
StijlRond
CanvasKatoen
PatroonEffen
HoofdkleurRood
Handleiding downloaden

8 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu