https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables XZ2SILRN01

Ultra Zachte siliconen elektrische kabel met witte melange linnen voering - RN01 rond 2x0,75 mm

XZ2SILRN01

Nieuw product

Op voorraad

3,50 €

- +

Net zoals stoffen bekleding de oplossing is voor mooie en zeer aanpasbare elektrische kabels, is siliconen omhulling de manier om lelijke vouwen in deze kabels te elimineren. Onze elektrische kabels zijn nog nooit zo flexibel geweest: de Ultra Zachte kabels zorgen voor perfecte vallen in elke hanglamp.

Wat is het verschil tussen siliconen en traditionele kabels?

Hun indrukwekkende flexibiliteit maakt deze kabels de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig, veelzijdig product dat zich aanpast aan verschillende stijlen en behoeften. In vergelijking met traditionele PVC-kabels zijn de Ultra Zachte siliconen kabels ontworpen om lelijke bobbels te vermijden.

Wat zijn de voordelen van siliconen kabels?

De siliconen elektrische kabel met natuurlijke linnen bekleding is extreem flexibel dankzij de mantel die de elasticiteit verhoogt zonder afbreuk te doen aan de weerstandsniveaus die te vinden zijn in traditionele kabels. Dit maakt het geschikt voor gebruik in elke toepassing die een hoge kabelflexibiliteit vereist.

De beste presentatie voor onze kabels met natuurlijke linnen bekleding

De "grove" afwerking van deze elektrische kabel met natuurlijke linnen bekleding maakt het echt tot een rustiek en charmant meubelstuk. De Ultra Zachte kabels zijn perfect zowel voor commercieel als huishoudelijk gebruik, en brengen warmte en verfijning in elke kamer.

Let op: de kabel wordt per meter verkocht, meerdere bestellingen worden in één geheel geleverd tot een maximum van 50 meter.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties voor Ultra Zachte kabel:

Elektrische kabel voor verlichting met RN01 natuurlijke linnen bekleding.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR Kwaliteitskeurmerk.
Voldoet aan EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/EG REACH 1907/2006.
Diameter: 7,4 mm 2x0,75.
Product voldoet aan alle Italiaanse en Europese veiligheidsnormen.

 
productinformatie downloaden
StijlRond
CanvasLinnen
PatroonEffen
HoofdkleurWit
Handleiding downloaden

8 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu