https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables XZ2SILRM04

Ultra Zachte siliconen elektrische kabel met glanzende houtskoolzwarte stoffen bekleding - RM04 rond 2x0,75 mm

XZ2SILRM04

Nieuw product

Op voorraad

3,50 €

- +

Deze elektrische kabel met stoffen voering is nog nooit zo flexibel geweest: dankzij de siliconen mantel garanderen deze Ultra Soft kabels van Creative-Cables een foutloze ophanging voor elke hanglamp, terwijl ze lelijke bobbels vermijden.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen siliconen en traditionele kabels?

De siliconen kabels bieden extra kneedbaarheid en flexibiliteit, waardoor lelijke bobbels worden vermeden in vergelijking met traditionele kabels gemaakt van PVC, zonder concessies te doen aan veiligheid en efficiëntie.

Siliconen kabels: wat zijn de belangrijkste voordelen?

Deze Ultra Soft stoffen kabels zijn ongelooflijk flexibel dankzij de siliconen mantel, die extreme elasticiteit garandeert in vergelijking met traditionele kabels. Dit maakt ze de perfecte keuze in situaties die hoge kabelflexibiliteit vereisen.

Zwarte kabels: de perfecte presentatie

De Ultra Soft elektrische kabel in zwarte siliconen is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een product met hoge prestaties en veelzijdigheid. De siliconen bekleding garandeert opmerkelijke elasticiteit en weerstand, waardoor deze kabel perfect is voor talloze gelegenheden. Zwart is elegant en strak, waardoor het de ideale kleur is voor thuis- en commercieel gebruik. En dankzij de extreme flexibiliteit maakt de Ultra Soft siliconen kabel met zwarte bekleding het mogelijk om leuke, op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te bedenken die zich aanpassen aan uw behoeften en smaak.

Let op: de kabel wordt per meter verkocht, meerdere bestellingen worden in één geheel geleverd tot een maximum van 50 meter.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties voor Ultra Soft-kabel:

Elektrische kabel voor verlichting met RM04 zwarte stoffen bekleding.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR Kwaliteitskeurmerk.
Voldoet aan EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/EG REACH 1907/2006.
Diameter: 6,8 mm 2x0,75.
Product voldoet aan alle Italiaanse en Europese veiligheidsnormen.

 
productinformatie downloaden
StijlRond
CanvasViscose
PatroonEffen
HoofdkleurZwart
Handleiding downloaden

8 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu