https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables XZ2SILRM09
Nieuw

Ultra Zachte siliconen elektrische kabel met glanzende vuurrode stoffen bekleding - RM09 rond 2x0,75 mm

XZ2SILRM09

Nieuw product

Op voorraad

3,50 €

- +

Een strakke zachtheid en opvallende kleuren voor de nieuwste Creative-Cables Ultra Soft-kabel. Dankzij de siliconen mantel heeft deze elektrische kabel met stoffen voering nieuwe niveaus van flexibiliteit bereikt. Rechte en foutloze ophangingen voor elke hanglamp, terwijl lelijke bobbels worden vermeden; en, het rode stoffen voering zal ongetwijfeld indruk maken.

Wat is het belangrijkste verschil tussen siliconen en traditionele kabels?

De Ultra Soft siliconen kabels zijn zachter en flexibeler in vergelijking met traditionele kabels met stoffen voering en PVC-mantel. Ontworpen om lelijke uitsteeksels te vermijden, behoudt dit product nog steeds dezelfde veiligheid en efficiëntie als onze andere kabels.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van siliconen kabels?

Deze elektrische kabels met stoffen voering zijn extreem flexibel dankzij de siliconen mantel, die zorgt voor grote elasticiteit terwijl dezelfde weerstand en prestaties als traditionele kabels behouden blijven. Dit maakt ze de perfecte keuze voor situaties waarin kabelflexibiliteit cruciaal is.

Hoe zal deze rode kabel zich presenteren?

Rood en levendig, deze kleur valt zeker op. De Ultra Soft elektrische kabel in deze tint is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een prachtig product dat de aandacht trekt, flair en persoonlijkheid brengt in elke kamer, zowel in huiselijke als commerciële omgevingen. Dankzij zijn ongelooflijke flexibiliteit past de Ultra Soft siliconen kabel met rode stoffen voering zich aan aan elke op maat gemaakte oplossing op basis van uw behoeften en smaak.

Let op: de kabel wordt per meter verkocht, meerdere bestellingen worden in één geheel geleverd tot een maximum van 50 meter.

Meer details

 
Meer info

Technische specificaties voor Ultra Soft-kabel:

Elektrische kabel voor verlichting met RM09 Rode stoffen bekleding.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR Kwaliteitskeurmerk.
Voldoet aan EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/EG REACH 1907/2006.
Diameter: 6,8 mm 2x0,75.
Product voldoet aan alle Italiaanse en Europese veiligheidsnormen.

 
productinformatie downloaden
UseUltra Soft Lamp cord
StijlRond
CanvasViscose
PatroonEffen
HoofdkleurRood
Handleiding downloaden

8 andere producten in dezelfde categorie:

Menu