https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables XZ2SILRN06

Ultra Zachte siliconen elektrische kabel met natuurlijke Juta voering - RN06 rond 2x0,75 mm

XZ2SILRN06

Nieuw product

Op voorraad

3,50 €

- +

De Creative-Cables Ultra Zachte siliconen kabels zorgen voor perfecte ophangingen voor elke hanglamp, en de speciale mantel bedekt de koperen draden en helpt lelijke bobbels te voorkomen.

Wat onderscheidt siliconen kabels van traditionele?

Hun indrukwekkende flexibiliteit maakt deze kabels de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig, veelzijdig product. In vergelijking met traditionele PVC-kabels zijn de Ultra Zachte siliconen kabels ontworpen om lelijke bobbels te vermijden.

Waarom siliconen kabels kiezen?

Dankzij de siliconen mantel zijn de Ultra Zachte elektrische kabels met stoffen voering ongelooflijk flexibel, terwijl ze toch dezelfde weerstands- en prestatieniveaus behouden als traditionele kabels. De ideale keuze voor situaties die kabels met eersteklas prestaties vereisen.

Welke omgevingen zouden het best passen bij onze kabels met jute voering?

De jute voering in combinatie met deze elektrische kabel geeft een landelijke, vintage of shabby chic uitstraling, perfect voor veelzijdige en essentiële werk- en leefruimtes. Of het nu in een huis is met een klassieke of Provençaalse stijl, of in een commerciële omgeving met roestige omgevingen (zoals een kledingwinkel of wijnmakerij), jute is de perfecte stof om elk laatste detail onvergetelijk te maken en een ruimte warm en uitnodigend te maken.

Let op: de kabel wordt per meter verkocht, meerdere bestellingen worden in één geheel geleverd tot een maximum van 50 meter.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties voor Ultra Soft-kabel:

Elektrische kabel voor verlichting met RN06 jute voering.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR Kwaliteitskeurmerk.
Voldoet aan EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/EG REACH 1907/2006.
Diameter: 7,6 mm 2x0,75.
Product voldoet aan alle Italiaanse en Europese veiligheidsnormen.

 
productinformatie downloaden
StijlRond
CanvasJute
PatroonEffen
HoofdkleurBruin
Handleiding downloaden

8 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu