https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables XZ2SILRC04

Ultra Zachte siliconen elektrische kabel met houtskoolzwarte katoenen bekleding - RC04 rond 2x0,75 mm

XZ2SILRC04

Nieuw product

Op voorraad

3,50 €

- +

Prachtige verlichtingssuspensies dankzij deze Creative-Cables Ultra Zachte kabels. De siliconen mantel voegt flexibiliteit toe en voorkomt de vorming van onooglijke vouwen en bulten, voor vlekkeloze hanglampen.

Wat is het belangrijkste verschil tussen de siliconen en traditionele kabels?

Een elektrische kabel met stoffen bekleding is nog nooit zo flexibel geweest: de siliconen kabels zijn ontworpen om nog flexibeler te zijn in vergelijking met traditionele PVC-kabels zonder dat dit ten koste gaat van prestaties of veiligheid. Deze kabel is bekleed met zwart katoen en garandeert strakke vallen zonder onooglijke bulten.

Wat zijn de voordelen van siliconen kabels?

De Ultra Zachte elektrische kabels met stoffen bekleding zijn extreem flexibel dankzij de speciale mantel die meer elasticiteit garandeert in vergelijking met traditionele PVC-kabels. Dit maakt ze ideaal voor elk gebruik dat aanzienlijke kabelflexibiliteit vereist.

Waar zouden deze zwarte kabels echt schitteren?

De Ultra Zachte siliconen zwarte elektrische kabel is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een zeer veelzijdig en efficiënt product. De siliconen bekleding voegt opmerkelijke elasticiteit toe aan de kabels, en de zwarte kleur geeft ze een strakke, elegante uitstraling waardoor ze de ideale aanvulling zijn in verfijnde omgevingen, zowel voor commercieel als huishoudelijk gebruik. Dankzij hun extreme flexibiliteit helpen de Ultra Zachte siliconen kabels met zwarte stoffen bekleding u bij het creëren van op maat gemaakte hanglampen die aan uw behoeften en smaak voldoen.

Let op: de kabel wordt per meter verkocht, meerdere bestellingen worden in één geheel geleverd tot een maximum van 50 meter.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties voor Ultra Zachte kabel:

Elektrische kabel voor verlichting met RC04 zwarte katoenen bekleding.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR Kwaliteitskeurmerk.
Voldoet aan EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/EG REACH 1907/2006.
Diameter: 7 mm 2x0,75.
Product voldoet aan alle Italiaanse en Europese veiligheidsnormen.

 
productinformatie downloaden
StijlRond
CanvasKatoen
PatroonEffen
HoofdkleurZwart
Handleiding downloaden

8 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu