https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables XZ2SILRM01

Ultra Zachte siliconen elektrische kabel met glanzende optisch witte stoffen voering - RM01 rond 2x0,75 mm

XZ2SILRM01

Nieuw product

Op voorraad

3,50 €

- +

Zeg vaarwel tegen lelijke bulten die je vindt in met stof beklede elektrische kabels: dankzij de siliconen mantel zullen de Creative-Cables Ultra Zachte kabels extra flexibiliteit hebben, wat zorgt voor een perfecte en rechte val voor elke hanglamp.

Wat is het verschil tussen silicone en traditionele kabels?

De elektrische kabel met stoffen voering is nog nooit zo flexibel geweest: deze kabels zijn zelfs zachter in vergelijking met traditionele kabels gemaakt van PVC, terwijl ze nog steeds dezelfde efficiëntie en veiligheid garanderen.

Voordelen van het gebruik van silicone kabels

De Ultra Zachte siliconen kabel met witte stoffen voering is ongelooflijk flexibel dankzij de siliconen mantel die volledige elasticiteit garandeert in vergelijking met traditionele stoffen kabels. Dit maakt het de perfecte keuze in situaties die hoge kabelflexibiliteit vereisen.

Hoe zullen deze witte kabels uw omgeving verbeteren?

Wit is de perfecte kleur voor stoffen kabels. Een elegante kleuroplossing die zich aanpast aan verschillende meubelstijlen en wandprints. De witte siliconen stoffen kabels zijn perfect om een warme, uitnodigende sfeer te creëren in uw huis, winkel of kantoorruimte en op elke plaats waar het zorgen voor uw omgeving een prioriteit is. Simpel gezegd, de perfecte keuze voor minimalistische liefhebbers die een schone, verfijnde inrichting willen voor hun ruimtes en hanglampen.

Let op: de kabel wordt per meter verkocht, meerdere bestellingen worden in één geheel geleverd tot een maximum van 50 meter.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties voor Ultra Soft-kabel:

Elektrische kabel voor verlichting met witte RM01-stoffen bekleding.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR Kwaliteitskeurmerk.
Voldoet aan EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/EG REACH 1907/2006.
Diameter: 6,8 mm 2x0,75.
Product voldoet aan alle Italiaanse en Europese veiligheidsnormen.

 
productinformatie downloaden
StijlRond
CanvasViscose
PatroonEffen
HoofdkleurWit
Handleiding downloaden

8 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu