https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables XZ2SILRN02

Ultra Zachte siliconen elektrische kabel met grijze gemêleerde linnen bekleding - RN02 rond 2x0,75 mm

XZ2SILRN02

Nieuw product

Op voorraad

3,50 €

- +

De siliconen mantel is het perfecte antwoord voor uw verlichtingsprojecten met stoffen kabels voor perfecte rechte vallen zonder onooglijke vouwen. De Ultra Zachte textuur maakt deze stoffen kabel nog flexibeler dan ooit: voor vlekkeloze vallen aan elke hanglamp.

Wat onderscheidt deze siliconen kabels van traditionele PVC-kabels?

Hun flexibiliteit en uitstekende prestaties maken deze Ultra Zachte kabels met siliconen mantel de ideale keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige producten die zich aanpassen aan verschillende stijlen en behoeften. In vergelijking met traditionele kabels voorkomt dit materiaal dat onooglijke bulten en vouwen ontstaan.

Waarom kiezen voor siliconen kabels? Ontdek hun belangrijkste voordelen.

De Ultra Zachte siliconen elektrische kabel in grijze linnen bekleding is extreem flexibel dankzij de speciale mantel die extra elasticiteit en weerstand biedt in vergelijking met traditionele stoffen kabels. Het ideale product voor elk gebruik met veelzijdige, flexibele kabels.

Waar zouden deze kabels met grijze natuurlijke linnen bekleding echt schitteren?

De "grove" afwerking van deze elektrische kabel met natuurlijke linnen bekleding brengt echt de rustieke uitstraling naar voren, terwijl de grijze afwerking elegantie toevoegt. Perfect thuis, in elke kantoorruimte of winkel: deze Ultra Zachte kabels voegen een warme, gastvrije touch toe aan elke kamer.

Let op: de kabel wordt per meter verkocht, meerdere bestellingen worden in één geheel geleverd tot een maximum van 50 meter.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties voor Ultra Zachte kabel:

Elektrische kabel voor verlichting met RN02 grijze linnen bekleding.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR Kwaliteitskeurmerk.
Voldoet aan EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/EG REACH 1907/2006.
Diameter: 7,4 mm 2x0,75.
Product voldoet aan alle Italiaanse en Europese veiligheidsnormen.

 
productinformatie downloaden
StijlRond
CanvasLinnen
PatroonEffen
HoofdkleurGrijs
Handleiding downloaden

8 andere producten in dezelfde categorie:

Menu