https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables XZ2SILRC01

Ultra Zachte siliconen elektrische kabel met optische witte katoenen bekleding - RC01 rond 2x0,75 mm

XZ2SILRC01

Nieuw product

Op voorraad

3,50 €

- +

Veel meer dan eenvoudige elektrische kabels met bekleding: de Creative-Cables siliconen collectie brengt de verfijnde elegantie van wit katoen samen met de Ultra Zachte mantel. Het resultaat? Een elektrische kabel met stoffen bekleding met een ongekende flexibiliteit. Voor verbluffende en volledig aanpasbare kabels die lelijke vouwen voorkomen en rechte ophangingen garanderen voor elke hanglamp.

Wat is het belangrijkste verschil tussen de siliconen en traditionele kabels?

Vergeleken met de traditionele kabels met PVC mantel zijn de Ultra Zachte siliconen kabels ongelooflijk flexibel en veelzijdig. Zeg vaarwel tegen gekrulde en gekreukelde kabels zonder concessies te doen aan veiligheid en prestaties.

De voordelen van siliconen kabels: wat onderscheidt ze?

De siliconen Ultra Zachte elektrische kabel met witte katoenen bekleding is extreem flexibel dankzij de speciale mantel die elasticiteit biedt zonder concessies te doen aan de prestaties van onze traditionele stoffen kabels. Dit maakt het het ideale product voor elk gebruik dat een veelzijdige, flexibele kabel vereist.

Hoe zullen deze witte kabels uw omgeving beïnvloeden?

De witte katoenen RC01 die als bekleding voor de kabels wordt gebruikt, stelt u in staat om het uiterlijk van uw lampen of verlichtingssystemen aan te passen aan elke omgeving. Wit: een verfijnde en charmante kleur die tijdloze elegantie zal brengen in uw verlichtingsinstallaties in elke hoek van uw huis of commerciële ruimte.

Let op: de kabel wordt per meter verkocht, meerdere bestellingen worden in één geheel geleverd tot een maximum van 50 meter.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties voor Ultra Zachte kabel:

Elektrische kabel voor verlichting met RC01 witte katoenen bekleding.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR Kwaliteitskeurmerk.
Voldoet aan EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/EG REACH 1907/2006.
Diameter: 7 mm 2x0,75.
Product voldoet aan alle Italiaanse en Europese veiligheidsnormen.

 
productinformatie downloaden
StijlRond
CanvasKatoen
PatroonEffen
HoofdkleurWit
Handleiding downloaden

8 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu