https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BABM21LEU-L4

Tafellamp Posaluce Ghost

Nieuw product

Op voorraad

117,20 €

- +

Een Posaluce met een gegarandeerd wow-effect. De Ghost lamp, met zijn cilindrische vorm, geeft deze tafellamp strakke geometrieën die samengaan met het warme en diffuse licht dat zachtjes in de lucht lijkt te zweven. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor een gezellige en ontspannende verlichting en voegt een eigentijdse charme toe aan elke omgeving.

Deze tafellamp is ideaal voor op het nachtkastje, maar ook om je bureau te verlichten of je salontafel in de woonkamer te decoreren. Hij is gemaakt van metaal, heeft een met stof beklede kabel en een aan/uit-schakelaar.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 12 cm
Hoogte: 93 cm

Verlichting:
Fitting: E27
Vermogen: 6W
Lichtsterkte: lamp G03 / 500 Lumen (gelijk aan een oude 50W gloeilamp); lamp G13 / 380 Lumen (gelijk aan een oude 30W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: lamp G03 / Warm licht (2200K); lamp G13 / Warm licht (1900K)
Levensduur lamp: 20.000 uur

Vervangende lamp: BB-G03, BB-G13

2,5 A EU tweepins stekker

Stof de lampen regelmatig af, reinig ze met een zachte doek en vermijd het gebruik van chemicaliën die het oppervlak kunnen aantasten.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu