https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BCABLESS11

Draagbare en oplaadbare Cabless11 lampvoet geschikt voor lampenkappen

Nieuw product

Op voorraad

61,00 €

- +

Cabless11 is de perfecte lampvoet voor een lampenkap als u op zoek bent naar een draagbare en veelzijdige verlichtingsaccessoire. De elegante kegelvorm is geschikt voor iedere meubel stijl en inrichting. Daarnaast kan de lamp overal gebruikt worden dankzij de oplaadbare batterij en hoeft niet verbonden te worden met een stroombron.

De ruime keuze aan afwerkingen van de voet en de mogelijkheid om een 5V lampbol naar keuze toe te voegen maken deze lamp volledig aanpasbaar om een product te creëren dat perfect samensmelt met uw esthetiek en voorkeuren.

Wat maakt de Cabless11 lampvoet zo uniek?

Deze draagbare voet wordt aangedreven door een oplaadbare batterij (Li-ion 18650 batterij). Het kan gebruikt worden in verschillende scenario's, van een restaurant tafel tot in de woonkamer. De lamp is makkelijk op te laden door het te verbinden op een stroombron met een simpele USB-C kabel (niet inbegrepen).

Eigenschappen van de Cabless11 lampvoet

Deze lampvoet heeft een elegantie kegelvorm ontworpen om subtiel op te vallen en is perfect voor iedere stijl. U kunt kiezen voor een natuurlijk, houten voetstuk om de nerven van het elzenhout te zien, of voor een geschilderde afwerking met essentiële en minimalistische kleuren. Daarnaast kunt u verschillende 5V LED bollen kiezen en verwisselen tussen lampenkappen met de Cabless11 voet.

Is de lamp dimbaar?

Ja, u kunt de lichtintensiteit aanpassen met de op aanraking werkende aanknop. Maak het licht feller om te lezen of schrijven, of dim het licht voor een meer ontspannen en gezellige sfeer.

Waarom is de Cabless11 lamp de perfecte keuze?

Als u op zoek bent naar een op batterij werkende lamp dat zowel draagbaar als veelzijdig is, is de Cabless11 de perfecte keuze. De oplaadbare batterij en verwisselbare 5V lampbollen zorgen voor eindeloze mogelijkheden. Kies uit verschillende afwerkingen om het product te doen aansluiten met elke ruimte en stijl.

Ten slotte is de Cabless11 ontworpen en vervaardigd in Italië, en draagt daarmee het symbool van excellentie dat wereldwijd bekend is.

Meer details

  • Meer info
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Details

Voet voor Cabless11 lamp in geselecteerde afwerking:

Afmetingen: Ø 100 mm, h 98 mm
Fitting: E27 max 4W
Nominale spanning: 5V
Klasse: III
CE Keurmerk
Gemiddelde levensduur batterij: 12 uur met 3350 mAh batterij
Oplaadtijd: 5 uur
De batterij hoeft niet verwijderd te worden om opgeladen te worden. Verbind simpelweg de kabel met de USB-C ingang van de lamp zelf.

Gemaakt in Italië

Opgelet:

Alleen te combineren met E27 5 Volt lampbollen (niet inbegrepen) en met batterij Li-ion 18650 (inbegrepen)
Oplaadaccessoires niet inbegrepen
Lampbol niet inbegrepen
Lampvoet kan kleurverschillen tonen door de natuurlijke houtnerven en de ambachtelijk vakmanschap van het product. Verschillen in kleur vergeleken met wat te zien is op de website moeten beschouwd worden als normaal. Ze doen niet alleen geen afbreuk aan de kwaliteit van het product, maar benadrukken ook het unieke karakter ervan.

Handleiding downloaden

Toebehoren

8 andere producten in dezelfde categorie:

Menu