https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BCABLESS11-PARIME27-B02

Draagbare en oplaadbare Cabless11 lamp met druppel lichtbol en lampenkap

personalizza Customise

Nieuw product

Op voorraad

84,40 €

- +

Als u op zoek bent naar een discrete en unieke lamp om in iedere hoek van uw huis of werkplaats te kunnen plaatsen, is de Cabless11 de perfecte keuze. Deze draadloze lamp, die werkt op 5 volt en gemaakt is van elzenhout, wordt geleverd met onze Impero mini lampenkap.

Wat maakt de Cabless11 uniek?

De lamp is uniek dankzij een aantal verschillende details, zoals de houten voet (beschikbaar in verschillende afwerkingen) en de Italiaanse ambacht. De draagbare Cabless11 werkt op een oplaadbare batterij (Li-ion 18650 batterij inbegrepen), wat het makkelijk te gebruiken maakt op verschillende plekken, van het balkon tot de nachtkastjes in huis of op de bar in een restaurant. Opladen kan gedaan worden waar gewenst met een simpele USB-C kabel (niet inbegrepen).

Structuur en ontwerp van de Cabless11 lamp

Met zijn elegante kegelvormige voetstuk past de Cabless11 perfect in iedere ruimte. Het voetstuk is beschikbaar in geverfd of klassiek hout; ga voor een designer kleurtje of kies voor de natuurlijke schoonheid van de houtnerf in onze niet-geschilderde versie. De Impero mini lampenkap maakt de look compleet terwijl de koperen, op aanraking werkende aanknop een extra vleugje verfijning toevoegt.

Is de Cabless11 dimbaar?

Natuurlijk. Pas de lichtsterkte aan door de op aanraking werkende aanknop aan te raken. Kies feller licht voor het lezen of schrijven, of zachter licht om te ontspannen en tot jezelf te komen.

Waarom is de Cabless11 lamp met lampenkap de perfecte keuze?

Als u op zoek bent naar een draagbare en veelzijdige lamp is de Cabless11 de ideale keuze. De oplaadbare batterij en verwisselbare 5V lampbol bieden eindeloze opties. Daarnaast maken de beschikbare afwerkingen het makkelijk de lamp in iedere kamer en stijl te doen passen. De Impero lampenkap voegt een klassieke en tijdloze uitstraling toe. De Cabless11 is ontworpen en gemaakt in Italië, wat excellentie en kwaliteit garandeert.

Meer details

  • Meer info
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De draagbare en oplaadbare LED Cabless11 lamp met lampenkap bestaat uit:

Voetstuk voor Cabless11 lamp in geselecteerde afwerking:

  • Afmetingen: Ø 100 mm, h 98 mm
  • Fitting: E27 max 4W
  • Nominale spanning: 5V
  • Klasse: III
  • CE Keurmerk

Gemiddelde levensduur van de batterij: 12 uur met 3350 mAh batterij
Oplaadtijd: 5 uur.
De batterij hoeft niet verwijderd te worden om opgeladen te worden. Verbind simpelweg de kabel met de USB-C ingang van de lamp zelf.

Gemaakt in Italië

Impero mini lampenkap van stof.

Lampbol [BB-B02]: LED, helder, A60, 5V, 1,3W, 110Lm, 2500K, E27, Ø 60mm, h 108mm, dimbaar

Opgelet:

  • Alleen te combineren met E27 5 Volt lampbollen (inbegrepen) en met batterij Li-ion 18650 (inbegrepen)
  • Oplaadaccessoires niet inbegrepen
  • Lampvoet kan kleurverschillen tonen door de natuurlijke houtnerven en de ambachtelijk vakmanschap van het product. Verschillen in kleur vergeleken met wat te zien is op de website moeten beschouwd worden als normaal. Ze doen niet alleen geen afbreuk aan de kwaliteit van het product, maar benadrukken ook het unieke karakter ervan.
Handleiding downloaden

8 andere producten in dezelfde categorie:

Menu