https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPARIME27-M

Impero Mini lampenkap met E27 formaat voor muurbevestiging of tafellampen

Nieuw product

Op voorraad

11,20 €

- +

De Impero mini lampenkap met E27 formaat is de perfecte oplossing voor kleine muur- of tafellampen. Met een diameter van slechts 14 centimeter brengt dit product de tijdloze elegantie van klassieke lampenkappen naar zowel nieuwe lampen als lampen die een tweede leven nodig hebben.

Eigenschappen van de lampenkap

Het E27 formaat zorgt ervoor dat de Impero mini lampenkap geschikt is voor de meeste E27 fittingen met schroefdraad. De verschillende kleuren, texturen en de ruime keuze aan materialen (van jute tot katoen) zorgen er voor dat dit product extreem veelzijdig is en in iedere omgeving past.

Beste lamp combinaties

Deze lampenkap zal er geweldig uit zien met elke kleine bureaulamp of muurlamp, zowel traditioneel als draadloos (zoals de draagbare Cabless11 en de Cabless12 lampen). De natuurlijke tonen verkrijgbaar zijn perfect voor klassieke of creatieve creaties die elke ruimte kunnen verbeteren, van de slaapkamer tot aan de woonkamer.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Impero mini lampenkap van stof. Technische eigenschappen:

Materiaal: stoffen bekleding aangebracht op plastic vel om consistentie te garanderen.
Fitting: E27
Diameter: 140 mm
Hoogte: 124 mm

Opgelet: lampbol, voet en fitting NIET inbegrepen.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu