https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BCABLESS11-B02

Draagbare en oplaadbare Cables11 lamp met druppel lampbol geschikt voor lampenkap

personalizza Customise

Nieuw product

Op voorraad

70,20 €

- +

Cabless11 is een draagbare lamp in elzenhout met een fitting met dubbele schroefdraad. Minimalistisch en veelzijdig; dit product komt in een kegelvormige, houten voet die gecombineerd kan worden met de Impero mini lampenkap, die beschikbaar is in verschillende kleuren en materialen. Daarnaast kan deze lamp dankzij de oplaadbare batterij (Li-ion 18650 batterij) overal mee naar toe gebracht worden, ook als er geen stopcontact is.

Welke eigenschappen maken de Cabless11 een unieke lamp?

Dit unieke product met een stevige voet in natuurlijk of geverfd hout is gemaakt in Italië. Het is een 5V lamp die werkt op een oplaadbare batterij, waardoor de lamp te gebruiken is in veel verschillende scenario's, van restaurant tafels tot nachtkastjes. De lamp kan vervolgens eenvoudig opgeladen worden door het te verbinden waar gewenst met een simpele USB-C kabel (niet inbegrepen).

Hoe is de Cabless11 lamp ontworpen?

De lamp komt met een kegelvormige, houten voetstuk dat geschikt is voor iedere ruimte. U kunt klassieke of designer kleuren kiezen voor het voetstuk, of de natuurlijke optie met een houtnerf. Cabless11 heeft ook een elegante activatieknop van koper dat werkt door middel van aanraking.

Is deze lamp dimbaar?

Ja, raak simpelweg de aanknop aan om de lichtsterkte aan te passen. Feller licht voor het lezen of schrijven, of zachter licht om tot rust te komen en te ontspannen.

Waarom kiezen voor de Cabless11 lamp?

De oplaadbare batterij en verwisselbare 5V lampbol maken deze lamp het ideale product voor degenen die op zoek zijn naar iets veelzijdigs en draagbaars om te gebruiken in verschillende scenario's. De verschillende afwerkingen maken het ook makkelijk om de lamp te gebruiken in ieder type interieur of met iedere stijl meubels.

Ten slotte is de Cabless11 ontworpen en vervaardigd in Italië, en draagt daarmee het symbool van excellentie dat wereldwijd bekend is.

Meer details

 • Meer info
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De draagbare en oplaadbare LED Cabless11 lamp voor lampenkappen bestaat uit:

Voet voor Cabless11 lamp in geselecteerde afwerking:

 • Afmetingen: Ø 100 mm, h 98 mm
 • Fitting: E27 max 4W
 • Nominale spanning: 5V
 • Klasse: III
 • CE Keurmerk

Gemiddelde levensduur van de batterij: 12 uur met 3350 mAh batterij
Oplaadtijd: 5 uur.
De batterij hoeft niet verwijderd te worden om opgeladen te worden. Verbind simpelweg de kabel met de USB-C ingang van de lamp zelf.

Gemaakt in Italië

Lampbol [BB-B02]: LED, helder, A60, 5V, 1,3W, 110Lm, 2500K, E27, Ø 60mm, h 108mm, dimbaar

Opgelet:

 • Alleen te combineren met E27 5 Volt lampbollen (inbegrepen) en met batterij Li-ion 18650 (inbegrepen)
 • Oplaadaccessoires niet inbegrepen
 • Lampvoet kan kleurverschillen tonen door de natuurlijke houtnerven en de ambachtelijk vakmanschap van het product. Verschillen in kleur vergeleken met wat te zien is op de website moeten beschouwd worden als normaal. Ze doen niet alleen geen afbreuk aan de kwaliteit van het product, maar benadrukken ook het unieke karakter ervan.
Handleiding downloaden

Toebehoren

8 andere producten in dezelfde categorie:

Menu