https://www.creative-cables.nl/9_segula SEG55005
Nieuw

LED Bol G80 Heldere Lamp Zwevende Collectie 4W 240Lm 2200K Dimbaar

SEG55005

Nieuw product

45,10 €

- +

Op zoek naar een lamp die emotie kan overbrengen en de toon kan zetten voor een romantische en magische sfeer in elke kamer? Kijk dan eens naar de gloeilampen uit de Zwevende collectie. Dankzij hun verborgen gloeidraad aan de rand van de bol verspreiden ze een licht dat bijna lijkt te zweven, voor een werkelijk uniek effect.

Deze lamp is de kleinste uit de collectie en heeft transparant glas en een diameter van 8 cm. Je kunt hem gebruiken om een tafellamp te verfraaien of om samen met andere lampen uit dezelfde serie een unieke kroonluchter te maken. Hoe je hem ook wilt gebruiken, je kunt er zeker van zijn dat je een warme, intieme toon zet in je huis voor jezelf of voor familie en vrienden.

Let op: om een LED-lamp te dimmen heb je een specifieke dimmer nodig of de nieuwe generatie universele dimmers. Bekijk het aanbod op onze website.

Meer details

 
Meer info

Type bol: LED
Vorm: Globe
Fitting: E27
Breedte: 80 mm
Lengte: 105 mm
Spanning: 220/240V
Watt: 4W
Energieklasse: G
Kleurtemperatuur: 2200 K
Helderheid: 240 Lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare lampen met rechte filamenten werken met elke dimmer (TRIAC of IGBT), terwijl we voor de lampen met gebogen filament de IGBT-dimmer sterk aanbevelen.

De dimmer kiezen: Het is belangrijk om rekening te houden met het maximale en minimale vermogensbereik van de afnemer, want als het ingestelde vermogen onder de minimale licentiedrempel valt, kan dit de afnemer schade toebrengen en flikkeren.

 
productinformatie downloaden
Vormglobe
Kleur van het glasTransparant
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu