https://www.creative-cables.nl/16_bebulbs BB-N01

LED heldere druppel gloeilamp A60 7W 806Lm E27 3500K dimbaar - N01

BB-N01

Nieuw product

Op voorraad

6,10 €

- +

Met zijn druppelvormige ontwerp, transparante glas en witte natuurlijke verlichting bij 3500K is de N01 LED gloeilamp de ideale keuze voor wie een heldere en frisse sfeer in elke kamer wil creëren.

Wat zijn de kenmerken van deze lamp?

Dankzij het vermogen van 7 watt biedt de N01 LED gloeilamp een helderheid van 806 lumen en een witte, natuurlijke verlichting bij 3500K. Ideaal voor het creëren van een goed verlichte omgeving zonder kleuren te veranderen of de ogen te belasten. Deze lamp heeft een E27-lampvoet waardoor hij compatibel is met de meeste lamphouders, wat het vervangen van oude gloeilampen vergemakkelijkt. De lamp is dimbaar, zodat je de lichtintensiteit kunt aanpassen aan de gelegenheid of de helderheid van de kamer.

Waar kunnen deze lampen worden gebruikt?

Het transparante druppelontwerp van de N01 lamp voegt stijl en verfijning toe aan je verlichting. Of je nu een wandlamp in de woonkamer of een bureaulamp op kantoor verlicht, deze lamp past in elke omgeving, transformeert deze met zijn witte natuurlijke licht en bevordert concentratie en focus.

Welke technologie gebruikt de N01 lamp?

De N01 lamp maakt gebruik van LED gloeidraadtechnologie en biedt een energie-efficiëntie tot 90% in vergelijking met traditionele gloeilampen. Bovendien hebben alle lampen in de lijn een levensduur van meer dan 15.000 uur, wat zorgt voor betrouwbare en langdurige witte natuurlijke verlichting.

Ontdek met de N01 LED Drop A60 7W 806Lm E27 3500K lamp de perfecte balans tussen energie-efficiëntie, een fascinerend ontwerp en licht van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type gloeilamp: LED
Vorm: Drop
Base: E27
Diameter: 60 mm
Lengte: 108 mm
Voltage: 220/240 V
Wattage: 7 W
Energieklasse: E
Lichtkleur: 3500 K
Lichtsterkte: 806 Lm
Dimmable: Yes

Onze dimbare gloeilampen met rechte gloeidraad zijn compatibel met alle trailing EDGE-dimmertechnologieën.

Bij het kiezen van een dimmer moet niet alleen rekening worden gehouden met het maximale vermogen van de belasting, maar ook met het minimaal vereiste vermogen. Als het gedimde vermogen lager is dan het aangegeven minimumvermogen, kan de belasting gaan flikkeren en/of beschadigd raken.

 
productinformatie downloaden
Instellen van de lichtopbrengstDimbaar
BasisE27
Diameter60 Ø
Type lampLED
Kleurtemperatuur3500°K
Volt220V, 240V
Watt7W
Energie klasseE
VormDrop, Drop
Lichtbereik360°
Lichtopbrengst806 Lm
Kleur van het glasTransparant, Transparant
BrandBebulbs
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu