https://www.creative-cables.nl/16_bebulbs BB-M01

LED lichtbol gloeilamp G45 4W 470Lm E27 2700K - M01

BB-M01

Nieuw product

Op voorraad

3,50 €

- +

Kleiner in formaat, groter in karakter: de G45 LED Milky Mini Globe gloeilamp straalt een warme, intense verlichting uit in elke kamer. Bovendien zorgt het opalescente glas overal voor een gezellige sfeer.

Wat zijn de kenmerken van deze gloeilamp?

De G45 M01 LED Milky Mini Globe gloeilamp is ontworpen om een goede kleurweergave en gelijkmatige lichtverdeling te garanderen. Dankzij het verbruik van 4W dat een helderheid van 470Lm garandeert, heb je een prachtige verlichting in elke context, zowel huishoudelijk als commercieel. Dankzij de E27 fitting is de lamp compatibel met de meeste standaard lamphouders.

Wat voor soort licht geeft deze lamp?

De 2700K lichtkleur die de M01 lamp uitstraalt, garandeert een gastvrije en rustgevende sfeer in elke ruimte. Of het nu een woonkamer, slaapkamer of commerciële ruimte is, deze lamp is het ontbrekende stuk in je dagelijks leven.

De gloeilampen met wit gesatineerd glas bieden een gelijkmatige lichtverdeling en helpen verblinding te verminderen, terwijl ze ook een esthetisch aangename compositie creëren die vermoeide ogen vermindert. Voor een rustgevende, comfortabele verlichting.

Welke technologie gebruikt deze lamp?

De G45 M01 LED Milky Mini Globe gloeilamp is ontworpen om het energieverbruik te verminderen dankzij de LED gloeidraadtechnologie. Vergeleken met traditionele gloeilampen kunnen LED-producten tot 90% energie besparen. Geniet van verlichting van hoge kwaliteit zonder de last van zware elektriciteitsrekeningen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type gloeilamp: LED
Vorm: mini globe
Fitting: E27
Diameter: 45 mm
Lengte: 80 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 4 W
Energieklasse: E
Lichtkleur: 2700 K
Lumen: 470 Lm
Dimmbar: No

 
productinformatie downloaden
Instellen van de lichtopbrengstNiet dimbaar
BasisE27
Diameter45 Ø
Type lampLED
Kleurtemperatuur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4W
Energie klasseE
Vormglobe, globe
Lichtbereik360°
Lichtopbrengst470 Lm
Kleur van het glasMelk wit, Melkachtig wit
BrandBebulbs
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu