https://www.creative-cables.nl/9_segula SEG50132

LED lichtbron bierfles blauw 3,5W E27 dimbaar 3600K

SEG50132

Nieuw product

Op voorraad

20,80 €

26,00 €

-20%

- +

Onze bierflesvormige LED-lamp in blauw is gemaakt met een echte kleurloze bierfles van 330 ml. Er zit een korte LED-gloeidraad in.
Deze lamp is ideaal als cadeau en past vooral goed in keukens of eetruimtes met onze vintage lamphouders. In combinatie met onze andere bierflesvormige LED-lampen kunnen hanglampen met kleurrijke lichteffecten gecreëerd worden.
De lichtintensiteit kan worden aangepast met een dimmer.

Waarschuwing: voor het dimmen van LED-lampen raden we ten zeerste aan om de nieuwste generatie universele dimmers te gebruiken, die beschikbaar zijn op onze website als muur- of inline-opties.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Lamptechnologie: LED
Type fitting: E27
Diameter: 60 mm
Hoogte: 200 mm
Volt: 220/240
Watt: 3,5 W.
Energieklasse: B
Kleurtemperatuur: 3600 K.
Lumen: 40 lm
Dimbaar: ja

Lichtbronnen met rechte gloeidraad zijn compatibel met alle dimmers (TRIAC of IGBT). Een IGBT-dimmer wordt sterk aanbevolen voor lichtbronen met gebogen gloeidraad.

Bij het kiezen van een dimmer moet rekening worden gehouden met het volgende: naast het maximale vermogen van de lamp moet ook rekening worden gehouden met het minimale vermogen. Als het minimumvermogen te laag is, kan dit leiden tot flikkering of een defect in de lamp

 
productinformatie downloaden
Instellen van de lichtopbrengstDimbaar
BasisE27
Diameter60 Ø
Type lampLED
Kleurtemperatuur3600°K
Volt220V, 240V
Watt3.5W
Energie klasseB
ModelAndere modellen
Balken opening360°
Lichtopbrengst40 Lm
VormFles
Kleur van het glasGekleurd
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu