https://www.creative-cables.nl/16_bebulbs BB-S02

LED Linear Helder S14d Gloeilamp - lengte 500 mm 7W 620Lm 2700K Dimbaar - S02

BB-S02

Nieuw product

Op voorraad

56,30 €

- +

Simpel en charmant: deze lineaire LED-lamp van helder glas is 50 cm lang en zorgt voor een warme, gelijkmatige verlichting die elke hoek van de kamer bereikt.

Kenmerken LED lamp:

Deze lineaire S14d heldere lamp is 50 cm lang en wordt geleverd met een centrale S14D fitting. De perfecte verlichtingsoplossing voor elke ruimte, vooral in combinatie met de esse14 lamphouder. Deze buisvormige lamp is dimbaar, waardoor de intensiteit van de lichtbundel eenvoudig kan worden aangepast, en dankzij de 620Lm en warme kleurtemperatuur (2700K) verlicht hij de ruimte op een uitnodigende maar effectieve manier.

In welke afwerking is deze 50 cm lange lineaire S14d LED-lamp verkrijgbaar?

Dankzij de heldere afwerking en de hoge kleurweergave-index (CRI), die gelijk is aan 90, garandeert deze lamp een helder en scherp zicht op je omgeving.

Waar deze lampen te installeren

Deze lineaire LED-lampen zien er geweldig uit, zowel afzonderlijk (boven een spiegel of een schilderij) als als onderdeel van leuke composities die persoonlijkheid aan elke kamer geven.

Is deze lamp energiezuinig?

Deze LED-lamp verbruikt slechts 7 watt aan energie en is daarmee de ideale keuze voor mensen die willen besparen op energiekosten. De lamp gaat ook meer dan 15.000 gebruiksuren mee, waardoor de noodzaak voor frequente vervanging wordt verminderd.

Om een LED-lamp goed te kunnen dimmen is een specifieke dimmer of de nieuwste generatie universele dimmers vereist.br />Op onze website vindt u een selectie van inline- en wanddimmers.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lamp: LED
Vorm: lineair
Fitting: S14d
Diameter: 30 mm
Lengte: 500 mm
Spanning: 220/240 V
Wattage: 7W
Energieklasse: F
Lichtkleur: 2700 K
Lumen: 620 lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare lampen met rechte gloeidraad zijn compatibel met alle IGBT-DIMMERS..

Voor de keuze van de dimmer: naast het maximale vermogen van de gebruiker moet ook rekening worden gehouden met het minimale vermogen, want wanneer het geregelde vermogen lager is dan het minimale vermogen, kan de gebruiker "knipperen" en/ of beschadigd raken.

 
productinformatie downloaden
VormLineaire
Kleur van het glasTransparant
BrandBebulbs
Handleiding downloaden

6 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu