https://www.creative-cables.nl/16_bebulbs BB-A06

LED lamp Zilver Spiegel R50 4W 470Lm E14 2700K Dimbaar - A06

BB-A06

Nieuw product

Op voorraad

6,20 €

- +

Met zijn paddenstoelvorm en een lichtstroom van 470 lumen is deze lamp ideaal voor gebruik in spots, waar gericht en geconcentreerd licht essentieel is. Uitgerust met een E14-fitting is hij perfect voor het verlichten van werktafels, toonbanken, displays en alle ruimtes die een warm en uitnodigend spotlicht nodig hebben.

Dankzij de LED-technologie zorgt deze voor een hoge energie-efficiëntie en een lange levensduur, waardoor hij minder vaak hoeft te worden vervangen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lichtbron: LED
Vorm: R50
Fitting: E14
Vermogen: 4 W
Energieklasse: E
Lichtsterkte: 470 Lumen (gelijk aan een oude 40 W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: Warm licht (2700K)
Levensduur: 15.000 uur
Dimbaar: Ja

Let op: om een LED-lamp goed te kunnen dimmen, heb je een specifieke dimmer nodig of de nieuwe generatie universele dimmers. Je vindt een selectie van zowel wandmodellen als infra-kabelmodellen in de daarvoor bestemde sectie op onze website.

Bij het kiezen van de regelaar: naast het maximale vermogen van de gebruiker moet ook het minimale vermogen in aanmerking worden genomen, want als het gereguleerde vermogen lager is dan het minimale nominale vermogen, kan de gebruiker 'flikkeren' en/of beschadigd raken.

 
productinformatie downloaden
Instellen van de lichtopbrengstDimbaar
BasisE14
Diameter50 Ø
Type lampLED
Kleurtemperatuur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4W
Energie klasseE
VormAndere modellen
Lichtbereik120°
Lichtopbrengst470 Lm
Kleur van het glasTransparant
BrandBebulbs
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu