https://www.creative-cables.nl/9_segula SEG55001

LED-lichtbron Cube Clear Floating-Collectie 4,5W Dimbaar 2200K

SEG55001

Nieuw product

Op voorraad

51,20 €

- +

Hanglamp: dankzij het speciale en verfijnde zachte filament dat hen kenmerkt, lijkt het door de lichtbronnen van de Floating-Collectie uitgestraalde licht te zweven.

Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, het lichtbron van de Floating-Collectie is perfect voor het creëren van een zachte en sfeervolle verlichting.

Het Cube Clear LED lichtbron van de Floating-Collectie is perfect als een kenmerkende aanvulling van een tafellamp, of om een lichtcompositie te creëren in combinatie met andere lichtbronnen van de Floating-Collectie.

Let op: om een LED-lamp te dimmen heeft u een specifieke dimmer nodig of de nieuwe generatie universele dimmers. Bekijk het aanbod op onze website.

Meer details

 
Meer info

Soort lichtbron: LED
Vorm: Cube
Aansluiting: E27
Breedte: 90 mm
Lengte: 90 mm
Volt: 220/240
Watt: 4,5W
Energieklasse: G
Lichtkleur: 2200 K
Lichtopbrengst: 300 Lm
Dimbaar: Ja

Onze dimbare lampen met rechte gloeidraad werken met elke dimmer (TRIAC of IGBT), terwijl we voor de lampen met gebogen gloeidraad sterk de IGBT-dimming aanbevelen.

Om de dimmer te kiezen: Belangrijk om rekening te houden met het maximale en minimale vermogensbereik van de gebruiker, want als het ingestelde vermogen onder de minimale vergunningsdrempel valt, kan dit de gebruiker schade berokkenen en flikkeren.

 
productinformatie downloaden
Dimbaarja
BasisE27
Soort lichtbronLED
Kleur licht2200°K
Volt220V, 240V
EnergieklasseG
VormAndere modellen, Andere modellen
Lichtbereik360°
Lichtopbrengst300 Lm
Kleur van het glasTransparant
Handleiding downloaden

28 andere producten in dezelfde categorie:

Menu