https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BFCP01

Wandmontage universele kabelhouder voor 2x0,75 e 3x0,75 strijkijzersnoer en verlichting - 2 stuks

Nieuw product

Op voorraad

5,80 €

- +

De universele kabelhouder is een onmisbaar accessoire voor het bevestigen van strijkijzersnoer aan wanden of plafonds.

Deze kabelklem is een klein accessoire waarmee je in combinatie met onze kleurrijke strijkijzersnoeren een creatieve en leuke oplossing kunt ontwerpen. Kies de afwerking die het beste past bij jouw binnenruimtes: als je de voorkeur geeft aan een verborgen effect, is de transparante afwerking perfect!

Deze kabelhouder voor strijkijzersnoeren is geschikt voor snoer met een maximale doorsnede van 7 mm en is perfect compatibel met al onze snoeren met stoffen bekleding.

De verpakking bevat twee stuks.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties:

Muurbevestiging universele kabelhouder voor strijkijzersnoer. Diameter 2,2 cm. Kabelhouder wordt geleverd met schroef en wandplug Ø 4 mm.
Let op: dit product is ontworpen voor 2x0,75 en 3x0,75 strijkijzersnoeren voor verlichting - voor een maximale doorsnede van 7 mm. Niet geschikt voor snoeren met grote doorsnede of nautische snoeren.

Handleiding downloaden

19 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu