https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables ZIGH-ZAGH01

Zigh-Zagh, verstelbare houten plafondbeugel voor hanglampen

ZIGH-ZAGH01

Nieuw product

Op voorraad

26,00 €

- +

Zigh-Zagh is de plafondbeugel waarmee je originele hanglampen kunt creëren, niet alleen vanwege de vorm, maar ook vanwege de lengteverstelling die je de mogelijkheid biedt om het licht aan te passen aan elke situatie.

Zigh-Zagh is made in Italy, gemaakt in Turijn, in beukenhout dat kan worden geïmpregneerd of gelakt in de kleur die je maar wilt. Hout is een natuurlijk materiaal dat heel verschillende stijlen kan oproepen: Scandinavisch, shabby, country, nautisch en vele andere! Dunne transparante snoeren worden gebruikt om hem aan de plafondhaken te bevestigen. Deze zijn inbegrepen in de kit.

Zigh-Zagh is de ideale plafondbeugel voor het creëren van hanglampen die perfect geschikt zijn voor het verlichten van keukeneilanden, eettafels en elke andere ruimte, en die altijd een modern en uniek tintje geven.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Zigh-Zagh, verstelbare plafondbeugel:
Materiaal: beukenhout
100% Made in Italy.
Houten arm voor ophangingen: 4 stangen
Afmetingen:
Hoogte: 30mm
Dikte: 12mm
Lengte 400mm
Gat van de veilingen: 5mm
Nylon kabel
Plug met open haak voor plafondbevestiging: 2 stukken

 
productinformatie downloaden
MateriaalHout
Handleiding downloaden

19 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu