https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables PINOCCHIOXL01

Pinocchio XL, verstelbare houten muurbeugel voor wandlampen

PINOCCHIOXL01

Nieuw product

Op voorraad

42,30 €

- +

Pinocchio is geen gewone muurbeugel: het is de oplossing van Creative-Cables om elke lamp op te hangen, waarbij niet alleen de afstand van het lichtpunt aan de muur wordt aangepast, maar ook de mate van omwenteling van de uitschuifbare arm.

Pinocchio XL is made in Italy, gemaakt in Turijn, in beukenhout dat kan worden geïmpregneerd of gelakt in de kleur die je maar wilt.
Als je een lampenkap wilt toevoegen, kun je de installatie aanvullen met de meegeleverde muurbeugels. Dankzij de groef van de laatste stang blijft de kabel in een veilige positie.

Pinocchio XL is de ideale wandlamp voor het creëren van perfecte wandlampen om de leeshoek van een woonkamer of elke andere ruimte te verlichten. Hij zorgt altijd voor een originele en unieke touch, niet alleen vanwege zijn vorm, maar ook vanwege de lengte-instelling die je in staat stelt om het licht aan elke situatie aan te passen.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Pinocchio XL, verstelbare wandbeugel:
Materiaal: beukenhout
100% Made in Italy.
Muurbeugel: 95x18mm
Wandbasis, uitschuifbaar systeem
Houten arm:
- 1 initiële stang - 2 centrale veilingen met twee symmetrische gaten
- 1 eindstang met 1 gat
Afmetingen:
Hoogte: 30mm
Dikte: 12mm
Lengte 400mm
Bevestigingstoebehoren.

 
productinformatie downloaden
MateriaalHout
Handleiding downloaden

19 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu