https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKRLQARC

Vierkante basis wandbevestiging voor Archet(To) in natuurlijk hout

Nieuw product

Op voorraad

16,80 €

- +

Deze vierkante voet van Italiaans hout maakt het mogelijk om Archet (To) precies aan de wand te monteren. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd dankzij de bevestigingsset voor de beugel.
Archet (To) is gepatenteerd door Creative-Cables en gemaakt in Italië om een wandlamp te creëren die overal kan worden opgehangen. De vorm die lijkt op een boog (een beugel? Een glimlach?) Maakt het mogelijk om een lamp aan een muur te hangen, zelfs met een lampenkap met een maximale diameter van 70 cm en een maximaal gewicht van 3.365 gram., Archet (To) buigt naar het gewicht dat hij draagt!
Kies de afwerking die het beste bij u past: met de zwart-witte coatings kunt u een minimale look creëren, terwijl de natuurlijke versie perfect is voor meer Scandinavische interieurs. Verf, lak of laat het natuurlijke hout zoals u wenst voor creatieve projecten.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Vierkante houten voet voor Archet (To)
gemaakt in Italië.

Afmetingen:
Dikte: 32 mm.
Zijkant: 120 mm.

De set bevat: vierkante basis, beugel, schroeven en pluggen.

 
productinformatie downloaden
MateriaalHout
Handleiding downloaden

Toebehoren

19 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu