Cage: nieuwe manier van verlichting

Op zoek naar een modulaire kroonluchter in ware Creative-Cables stijl? Cage is het antwoord op al je wensen dankzij zijn strakke vorm die de snoeren omsluit om oogverblindende en unieke hanglampen te maken. Wij zien ze graag als zwevende kunst!

Rond of vierkant?

Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afwerkingen: zwart of wit in gerecycleerde kunststof en transparant in polycarbonaat.

ROND

Bestaande uit 6 elementen en gemakkelijk in elkaar te zetten. Het is een ronde houder die de snoeren symmetrisch klemt en zo originele vormen creëert. Ware zwevende kunstwerken.

VIERKANT

Bestaande uit 4 elementen en gemakkelijk in elkaar te zetten. Het is een vierkante houder die de snoeren symmetrisch klemt en zo originele vormen creëert. Ware zwevende kunstwerken.

Verander van vorm

Als je uitgekeken raakt op de huidige vorm, kan je het uiterlijk van de lamp telkens weer veranderen door eenvoudigweg nieuwe Cage houders aan je huidige lamp toe te voegen of door de plaatsing ervan aan te passen. Fascinerende en unieke vormen gemaakt door onze strijkijzersnoeren zijn wat deze lamp echt tot een zwevend kunstwerk maakt. Een kleine tip van ons... laat je creativiteit de vrije loop en verplaats Cage naar verschillende hoogtes. Je zult ontelbare lampen in één hebben, en je zult je nooit vervelen!

marcello ziliani

Marcello Ziliani werd in 1963 geboren in de stad Brescia. In 1988 behaalde hij zijn architectendiploma aan de Politecnico in Milaan, met Achille Castiglioni als zijn leermeester (en ongeëvenaarde leraar). Hij besloot zijn werk toe te spitsen op design en ontwikkelde projecten op verschillende gebieden zoals binnenhuisarchitectuur, verlichting, complementen, badkamer- en kantoorinrichting, verzamelobjecten en goederen die ook verband houden met de vroege stadia van de kindertijd, theateropvoering, grafische vormgeving en communicatie, design coördinatie, art-direction en tentoonstellingen. Zijn belangrijkste focus is duurzaamheid,mensgericht design en flexibele productiviteit. Hij negeert absolutismen en onwrikbare comfortzones, hij spreekt zacht en is een actieve luisteraar. Hij is ervan overtuigd dat elk project diep vanbinnen een ambitie is die klaar is om op te stijgen.

Marcello Ziliani

Wat kan je doen?

Gebruik een enkele Cage of probeer meerdere combinaties om de verschillende vormen samen te stellen die je eigen persoonlijke kroonluchter te vormen. Er is geen grens behalve je verbeelding en de moed om ernaar te handelen!


Menu