Creative Flex is het verlichtingssysteem voor het maken van enkele en meervoudige hanglampen in alle vormen en afwerkingen die je verbeelding maar kan bedenken. Het is buigbaar en verstelbaar met verschillende draaiingen, verkrijgbaar in 3 lengtes om vorm te geven aan elke verlichtingsbehoefte en, uiteraard, aanpasbaar met 15 stoffen en 5 afwerkingen voor de uiteindes. Het toppunt van flexibiliteit, toch?

15 stoffen

De 15 beschikbare stoffen zijn ontworpen om in elke omgeving te passen. We zijn er zeker van dat je er een vindt die bij jouw stijl past - we houden van creatief!

5 afwerkingen

Om je Creative Flex compleet te maken, hebben wij 5 afwerkingen bedacht voor de metalen uiteinden, passend bij alle 15 beschikbare stoffen naar jouw smaak.

3 lengtes

Wat je wensen ook zijn, wij zijn er zeker van dat je ze met Creative Flex kunt vervullen.

Geef vorm aan je ideeën met Flex 30 cm

Kun je je voorstellen welke vorm je zou geven aan jouw momenten van ontspanning? Gebruik Flex 30 cm om je leeshoekjes te verlichten, of het nu je favoriete fauteuil, bank of bed is.

Geef vorm aan je ideeën met Flex 60 cm

De kamers zullen niet langer saai zijn met Flex 60 cm. Stel je de bewondering van je vrienden voor wanneer ze de muren van de woonkamer verlicht zien met jouw ideeën of hoeveel persoonlijkheid je kunt geven aan de muren van de studeerkamer.

Geef vorm aan je ideeën met Flex 90 cm

The sky is the limit! De ruimtes zullen geen grenzen meer hebben met Flex 90 cm. Stel je voor: slapen onder een sterrenhemel in je eigen bed of inspiratie opdoen door naar het plafond te kijken dat verlicht wordt door je eigen ideeën. Dit zijn slechts enkele suggesties... laat je creativiteit de vrije loop!

INSPIRATIE OPDOEN

Flex 30 Lamp

Flex 90 Lamp

Flex 60 Lamp


Menu