S14d lineaire LED lichtbronsystemen

S14 lineaire LED lichtbronnen zijn perfect om aan de wand te hangen, om wandcombinaties te creëren maar ook als badkamer- en buitenverlichting. Dankzij de exclusieve oplossingen van Creative-Cables is het ook mogelijk ze als hanglampen te gebruiken, waardoor er nog meer gebruiksmogelijkheden ontstaan en er unieke en creatieve samenstellingen gecreëerd worden.

Esse 14 wand- en plafondfitting

Dankzij de gebogen vorm en het kleine maar prachtige ontwerp van onze fittingen kan je vorm geven aan je creaties zonder je zorgen te maken dat ze te veel ruimte innemen. Ze hebben geen aansluitkap nodig en kunnen direct aan de muur bevestigd worden. Een exclusieve creatie van Creative-Cables, ontworpen om zelfs vochtigheid te weerstaan dankzij de IP44 certificering, in combinatie met lineaire LED lichtbronnen van 30 of 50 cm

Syntax® fitting

De lineaire lichtbronnen met S14d aansluiting zijn, dankzij het Syntax systeem, niet beperkt tot eenvoudige wand- of plafondinstallatie, maar kunnen ook prachtig opgehangen worden, eventueel met een verstelbaar scharnier, en kunnen in veelvoudige samenstellingen gecombineerd worden met nooit eerder geziene decoratieve effecten.

Kit esse14 lamphouder voor hanglampen

Zeven beschikbare afwerkingen, van wit tot zwart, en verschillende tinten marmer en hout. Om aan elke wens te voldoen en in elk decor te passen.

Complete lampen

Dankzij de complete lampen, al gemonteerd en klaar om te installeren, kun je je creativiteit de vrije loop laten: hang je lampen boven je keuken op, verlicht foto's en spiegels, geef ritme aan een gang, maak complexe hangende samenstellingen en nog veel meer.

SPOSTALUCE

Lamp available in different finishes, inspired by every light design enthusiast who wants to add these modern yet elegant lightbulbs to any corner of their home or work space.

SUSPENSIONS

Verlichtingsliefhebbers zullen genieten van het eindeloze potentieel van de LED S14d gloeilampen die een moderne en toch elegante toets geven aan een verscheidenheid van lampen.

FERMALUCE

Met de nieuwe wand- of plafondlamp en gepatenteerde lamphouder esse14wordt het gebruik van LED S14d glampen eenvoudiger dan ooit.

LED lichtbronnen

Onze fittingen zouden niet zo aantrekkelijk en herkenbaar zijn zonder de reeks lineaire lichtbronnen van Creative Cables. Dankzij de energiebesparende en duurzame LED technologie staan ze weer in de schijnwerpers en geven ze een minimalistisch maar stijlvol accent aan je omgeving. Ze worden gekenmerkt door een zacht licht en een cilindrische vorm; ze zijn verkrijgbaar in vier afwerkingen (transparant, goudkleurig, opaline en smokey grey) en in drie maten van 30 cm tot een meter lang. En ze kunnen ook dimbaar zijn.

Hoe installeer je esse14?

Configureer je esse14 oplossing

Enkele voorbeelden om uit te putten

Esse14 hanglamp

LED lineaire smoky grey S14d LED lamp

Esse14 wand- of plafondlamphouder

Esse14 wand- of plafondlamp voor LED S14d lamp


Menu