SPOSTALUCE: Neem je licht overal mee naartoe

Installeer wand- en plafondlampen, zelfs daar waar geen stroom is, en creëer je eigen op maat gemaakte verlichtingssysteem.

EEN NIEUWE MANIER VAN VERLICHTEN

AMet de complete lampen van Spostaluce kun je originele en functionele verlichtingsoplossingen creëren zonder rekening te moeten houden met de bestaande stroomvoorziening. Met de kabel en de plafondkapjes met zijgaten kun je elke lamp plaatsen waar je hem nodig hebt en lichtpunten creëren waar en hoe je maar wilt!

STEL JOUW SPOSTALUCE-SYSTEEM SAMEN

01. Begin met de lichtpunten

Kies het aantal lichtpunten dat je wilt installeren (van 1 tot oneindig!) en stel ze naar wens samen. Gaat je voorkeur uit naar zichtbare lichtbronnen, of wil je één of meer lampenkappen aanbrengen? Wil je verstelbare of vaste lampen?

02. Kies je stijl

Bepaal de afwerking van elke Spostaluce Metal die je wilt installeren in de stijl die je wilt creëren en verbind ze met de meegeleverde ronde kabel.

03. Complétez votre création

Voeg schakelaars en stekkers toe als je een wandlamp wilt creëren die via een stopcontact op het lichtnet moet worden aangesloten. Maak je lichtpunten af met lichtbronnen en lampenkappen van Creative-Cables.

Laat jezelf inspirenen

Spostaluce

Spostaluce

Spostaluce


Menu