ONS TEAM (IN NEDERLAND)

Hans: Chief of everything.

100% Grunn made. Geen fratsen maar doen is zijn motto zoals het een echte Groninger betaamt.

hans

Nouska: Ons boegbeeld.

Nouska is het boegbeeld van Creative-Cables op Social media.

nouska

Creative-Cables International

Luca: CEO & en oprichter.

Langer dan een verlichtingspendel, rustelozer dan een kooldraad, heeft hij altijd een cartoonballon boven zijn hoofd met een (LED) lamp erin. Op kantoor is iedereen bang met welk idee hij nu weer zal komen. Iemand probeerde hem vast te binden aan een stoel met een strijkijzersnoer maar het werkte gewoon niet.

Luca Creative-Cables

Claes: Directeur.

Scandinavische uitstraling, mediterrane warmte. Claes werd geboren in Zweden, maar is inmiddels Italiaans als bijbaan. Niet alleen zou hij erin slagen om ijs te verkopen aan een Eskimo, maar hij zou hem er ook van overtuigen om positieve feedback te geven en foto's ervan te delen op al zijn sociale media.

Claes Creative-Cables

Aurora: Klantenservice Italië en partners.

Gepassioneerde lezer, ze kwam rechtstreeks vanuit Hogwarts ons kantoor binnen. Ze gebruikt magie om vrachtbrieven in te vullen, en fluistert "Avada Kedavra!"

Aurora Creative-Cables

Laura: Klantenservice B2B & Partners.

Haar koffie in de ochtend is een must en haar post-its, die ze vult met notities, zijn nooit ver weg. Rustig en behulpzaam, werkt ze achter de schermen om ervoor te zorgen dat Creative-Cables ‘producten en nieuwkomers overal ter wereld (niet alleen op het web) beschikbaar zijn.

Laura Creative-Cables

Riccardo: Social Media Manager.

Als hij de communicatie op de sites van Creative-Cables en sociale media niet overziet, dan zul je hem waarschijnlijk op zijn motorfiets vinden op een eenzame bergweg. Zijn verzameling grappige sokken groeit nog steeds.

Riccardo Creative-Cables

Stefano: CG Artiest.

Een muziekliefhebber en fijnproever van de vreemdste soorten voorgekookt voedsel. Met zijn verfijnde stijl wijdt hij zich aan het maken van renders en afbeeldingen om te voldoen aan de verzoeken en de grillen van het personeel.

Stefano Creative-Cables

Francesco: Fotograaf.

Rome maakte van hem een mix tussen de sympathie van Alberto Sordi en de elegantie van Marcello Mastroianni. Hij haat het wanneer de wasmachine zijn truien meer roze maakt dan nodig. Niets dat photoshop niet kan repareren echter.

Francesco Creative-Cables

Marco: Web ontwikkelaar.

Hij is de baas van het uploaden. Zijn .csv-bestanden om te vertalen zijn uitermate gevreesd. Hij is de rustigste man op kantoor en toch degene met de grootste verzameling emoticons op Skype. Hj wordt aangedreven door bresaola.

Marco Creative-Cables

Ambra: Web ontwikkelaar.

Er is geen technologisch probleem dat ze niet kan oplossen. Haar creatieve persoonlijkheid wordt geroemd omdat ze kleurrijk en dynamisch is. Ze wordt beschouwd als de 'bewaker' van het kantoor, omdat ze nauwgezet ieders werk controleert.

Ambra Creative-Cables

Achille: Inkoop consultant.

Ervaren en competent. Zijn uitleg over producten is Alberto Angela waard. Zijn ringtone in de keizerlijke marathon van Star Wars maakte hem vergelijkbaar met de Grote Meester Yoda, zelfs als hij drie keer groter is.

Achille Creative-Cables

Alberto: Process manager.

Hij goochelt met lampenkappen en keramiek, met nationale en internationale verzendinge en weet extra geïnformeerd te blijven over de nieuwe weekbladen op Netflix. Zijn elegantie maakt hem perfect om de nieuwe Derek Zoolander te worden.

Alberto Creative-Cables

Luciana: Administratie.

Ze controleert en registreert alles. Ze slaagt erin om orde te scheppen in een kantoor vol met slordige creatieve mensen. Ze registreert elk document met de snelheid van het licht. Het is duidelijk dat ze extreem bang is.

Luciana Creative-Cables

Gianni: Magazijn medewerker.

Zo fit als Diabolik, zo vastberaden als Kojack. Hij eet voortdurend gumdrops en verwerktde B2B-bestelling, luisterend naar The Queens.

Gianni Creative-Cables

Simone: Magazijn medewerker.

Altijd vriendelijk en met een glimlach, hij is de jongste van ons personeel. Hij bereidt orders voor om over de hele wereld te sturen met dezelfde kunde en snelheid waarmee hij zijn racefiets bestuurt!

Simone Creative-Cables

Marco: Magazijn medewerker.

Als hij onze chromen plafondkappen ziet waant hij zich achter zijn DJ-decks en probeert ze te laten spelen, scratchend met zijn vingers. Hij telt trekontlastingsklemmen op het ritme van People from Ibiza. Gemaakt in Wonderland.

Marco Creative-Cables

Aldo: Magazijn medewerker.

Rustig en kalm beweegt hij zich in een consistent tempo door het magazijn. Zelfs als hij in gedachten lijkt verdwaald, luistert en onthoudt hij elk stukje informatie. Dankzij zijn langdurig vrijwilligerswerk heeft hij het geduld ontwikkeld om aan alle (of de meeste) verzoeken van zijn collega's te voldoen.

Aldo Creative-Cables

Simona: Magazijn medewerker.

Een vulkaan van vriendelijkheid in ons magazijn! Vrolijk en aardig, ze zou onze Fermaline kunnen verwarren met microfoons: haar collega's hebben geprobeerd het verschil uit te leggen, maar dat lijkt haar niet uit te maken.

Simona Creative-Cables

Luciana: Assemblage medewerker.

Geen enkele vergadering kan haar deskundige handen te slim af zijn! Of het nu een gepersonaliseerde kabel is of een meergaatse spider, wees gerust dat ze deze met enthousiasme zal configureren.

Luciana Creative-Cables

Alessandra: Assemblage medewerker.

Vriendelijk en zonnig, haar fijne en delicate handen zijn een echte vechtmachine bij het samenstellen van onze producten. Ze bereidt zich voor om het World Guinnes Record te winnen voor het hoogste aantal slangen dat op een dag is verzameld.

Alessandra Creative-Cables

Recent bekeken

Geen producten

Menu