Creëer je eigen visuele installatie met TUBES

Tubes is het systeem van Creative Cables dat de esthetiek van textielcoating combineert met de bruikbaarheid van een echt buitenwandsysteem en het bevrijdt je van plastic stroomkabels en stijve metalen buizen.

Tubes is meer dan alleen een pijp!

LAAT ONS JE INSPIREREN

Harbour E27 lampenkap

Creative Tube

Boîte murale

Creative Tube

Design flexibele elektrabuis met stof omweven

Metalen beklede verbindingsdoos

Enkelvoudige hanglampen

Enkelvoudige metalen opbouw wandschakelaar

Creative tube

Esse14 wand- of plafondfitting met S14D aansluiting

Geïnteresseerd in het plaatsen van een Tubes bekabelingsysteem maar geen idee hoe hieraan te beginnen? Geen probleem!

"Illuminami" is hier, een gratis functie van Creative-Cables waarmee onze experts u helpen om oplossingen op maat te vinden voor uw project en uw behoeften. Bereik het perfecte resultaat, of het nu online is vanuit het comfort van uw eigen huis of persoonlijk in een van onze winkels…wij zijn er voor u!

CREËER JE SYSTEEM OP MAAT

1 - GEKLEURDE ONDERDELEN

Met Creative-Tubes kun je een visuele installatie creëren die de stijl van je kamers weerspiegelt. Kies tussen stoffen bekledingen, beschikbaar afhankelijk van het effect dat je wilt bereiken: felle kleuren voor een duidelijk contrast, geometrische kruisingen voor wie houdt van patronen, of natuurlijke tinten voor wie die de voorkeur geeft aan tint op tint.

2 - TEKEN OP MUREN EN PLAFONDS

Elke Creative Tube kan worden gemodelleerd naar je behoeften door je visuele installatie letterlijk te ontwerpen op plafonds en muren. Gebruik de speciale clips om de Tube aan de muur te bevestigen met elegantie en discretie, om de structuur die je bouwt steviger te houden.

3 - PERSONALISEER JE INSTALLATIE

Bij het monteren van je visuele installatie moet je niet alleen de stroomkabels maskeren, maar het ook functioneel voor het dagelijks leven maken: hiervoor kun je kiezen uit een reeks accessoires waarmee je het kunt verrijken door stopcontacten en schakelaars erin te zetten.

4 - MAAK UW SYSTEEM COMPLEET

Voeg aan je Tubes-systeem wand- of hanglampen toe: Creative-Tubes kan zelfs worden aangesloten op plafondkappen met zijgaten van metaal uit ons assortiment zodat je een systeem kunt creëren dat ook je ruimtes stijlvol kan verlichten.


Menu